Cum putem avea o piele mai tanara?

O piele tanara, ferma si sanatoasa, are nevoie de multa atentie, un anumit stil de viata si o ingrijire speciala. Unul dintre cele mai importante lucruri, este deprinderea din timp, a unor obiceiuri sanatoase, la care adaugam alimentatia, dar si investitiile in produsele de ingrijire.

Minunile nu se intampla peste noapte, de aceea este nevoie de un plan bine gandit, iar acesta necesita si timp … O zi? O saptamana? O luna?


Plan de o zi

Pentru beneficii instant, beti trei pahare de apa cand va treziti, evitati sarea, zaharul si alimentele bogate in carbohidrati; acestea au ‘rolul’ de a da si declansa aspectul pufos al fetei de dimineata.

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]1[/trendmag_dropcap] Pentru a aduce o nuanta rozie a pielii si pentru a face pometii sa arate definiti, apasati cu degetele in partea de jos a pometilor si apoi trageti usor pana la tample; repetati acest proces de cateva ori.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]2[/trendmag_dropcap] Spalati-va fata si intindeti pe piele o crema bogata care contine acid hialuronic; acesta blocheaza apa in piele, dandu-i un aspect dragut si neted.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]3[/trendmag_dropcap] Urmatorul pas: intindeti in jurul ochilor, un gel cu cofeina, care a fost tinut in frigider. Acesta are rolul de a strange pielea din jurul ochilor si a ascunde cercurile inchise la culoare.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]4[/trendmag_dropcap] Puteti umple porii si liniile pentru a avea pielea mai fina, cu ajutorul unui primer cu silicon si chiar daca nu ati aplicat machiaj in acea zona, acesta va ajuta pielea sa arate stralucitoare.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]5[/trendmag_dropcap] Daca aveti riduri mai accentuate, folositi o crema cu serum, ori inlocuind primer-ul, ori inaintea folosirii acestuia. Pentru netezirea liniilor si pentru o piele ferma, indicata este o crema, care sa contina peptide si minerale.


Plan de o saptamana

Pentru energizarea celulelor pielii, aveti de ‘bifat’ doua lucruri: 1. beti zilnic cateva picaturi de clorofila lichida, 2. Exercitii fizice 15-20 de minute pe zi

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]1 [/trendmag_dropcap]Celule moarte ale pielii trebuiesc eliminate, la fel ca si petele de piele si pentru aceasta, trebuie folosit acid glicolic; anumite produse sunt recomandate a fi folosite doar cateva nopti consecutive in decursul unei luni.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]2 [/trendmag_dropcap]Daca aveti o piele sensibila, puteti sari peste peeling si sa folositi un exfoliant mai delicat timp de o saptamana, noaptea.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]3[/trendmag_dropcap] Indiferent de marca exfoliantului folosit, este indicat unul care sa contina ceramide si acid hialuronic pentru a compensa umiditatea.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]4[/trendmag_dropcap] Pentru ca tenul sa arate impecabil, avem nevoie ca toate ‘elementele’ sa fie la inaltime. O dantura alba, stralucitoare, iti lumineaza chipul, asa ca, nu o neglijati!


Plan de o luna

Celule pielii se schimba o data la 4 saptamani, astfel ca, daca veti incepe un regim anti aging, rezultatele se vor vedea peste o luna.

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]1[/trendmag_dropcap] Ridurile pot fi prevenite si ‘netezite’ cu ajutorul unui tratament pe baza de retinol, daca este posibil, in orice noapte.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]2[/trendmag_dropcap] Daca petele si anumite denivelari la nivelul pielii va ingrijoreaza, puteti oferi tenului stralucire cu ajutorul vitaminei C, astfel ca o crema hidratanta in combinatie cu o crema cu vitamina C, este cea mai potrivita pentru acest lucru.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]3[/trendmag_dropcap] Pentru maximizarea rezultatelor in ceea ce priveste lupta impotriva varstei si daca va permite si bugetul, ati putea incerca unul din aparatele cu laser. Daca va achizitionati un astfel de aparat pentru acasa, retineti ca acesta trebuie folosit in fiecare seara!
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]4[/trendmag_dropcap] Aspectul sanatos al pielii este dat de celulele pielii, iar acestea trebuiesc hranite cu suplimente. Daca veti folosi astfel de suplimente, rezultatele se vor vedea dupa 4-6 saptamani; ele sunt indicate a se lua pe o perioada de 30 de zile.