Diva Academy-art&beauty si pasiunea pentru machiaj

Diva Academy-art&beauty este deschisa in 2015 si reprezinta una din cele mai cunoscute scoli de make-up din orasul Galati; are ca figura centrala, make-up artist, brow master si trainer (formator autorizat) pe Mihaela Alexandru.

Diva Academy-art&beauty este deschisa in 2015 si reprezinta una din cele mai cunoscute scoli de make-up din orasul Galati; are ca figura centrala, make-up artist, brow master si trainer (formator autorizat) pe Mihaela Alexandru.

In 2019, Mihaela a decis autorizarea cursurilor de machiaj, clasand astfel Diva Academy-art&beauty ca o scoala de top, ce furnizeaza nu numai un produs de calitate, ci si certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Decizia a fost una inspirata, intrucat importanta acreditarii nu poate contestata. Numarul cursantilor a crescut, desi in plina pandemie, acestia dorindu-si ca la absolvire sa primeasca “diploma recunoscuta international”.

Nu de foarte mult timp, Diva Academy-art&beauty s-a mutat intr-un sediu nou, mai spatios, ce permite atat adaptarea la noile conditii de distantare sociala, in contextul actualei pandemii, cat si largirea orizontului de cursuri, dar si a serviciilor prestate. Academia beneficiaza acum de spatii independente pentru servicii de beauty si sali de curs (teoretice si practice), avand toate dotarile necesare pentru formarea profesionala in domeniile sus mentionate.

Gama de cursuri disponibile include, pe langa machiaj profesional pentru incepatori, perfectionari in stilizare sprancene, vopsire, laminare, henna, machiaj pentru avansati, augmentarea buzelor si umplerea ridurilor cu Hyaluron Pen, BBGlow.

O noutate in domeniul serviciilor prestate este cosmetica, de care se ocupa Liliana Rolea, colega si buna prietena a Mihaelei. Pachetele de servicii de cosmetica includ: epilare, pensat, vopsit clasic sau cu henna al sprancenelor, tratamente faciale de hidratare, luminozitate si intinerire (BB Glow), augmentare buze si umplere riduri. Planurile de viitor includ dezvoltarea pe parte de epilare definitiva.

De asemenea, Diva Academy-art&beauty beneficiaza de propriul studio, folosit in cadrul sedintelor foto pentru portofolii, dar care este, de asemenea, disponibil si pentru inchiriere absolventelor care nu dispun de astfel de mijloace proprii pentru promovare.

Relocarea academiei a venit manusa in anul pandemic 2020, intrucat extinsa permite respectarea normelor impuse de autoritati in aceasta perioada dificila.
Pentru informatii si detalii suplimentare, pe Mihaela Alexandru si Rolea Liliana le gasiti in locatia noua a academiei, pe strada Marasesti nr. 16, Galati, sau la numerele de telefon 0745294968, 0758491816.

Facebook : Diva Academy-art &beauty
www.diva-academy.ro

Devii ceea ce gandesti, atragi ceea ce esti, creezi ceea ce iti imaginezi!

Mihaela Alexandru

Am descoperit ca si cautarea poate fi la fel de interesanta precum gasirea. Atat timp cat ne invingem teama.

Rolea Liliana