Festivalul designerilor din Romania editia a VI a la sfarsit

Cea de-a VI a editie a Festivalului designerilor din Romania a avut loc in urma cu doar cateva ore la Aristocrat Events Hall, Bucuresti.
Razvan Rotaru

Festivalul Designerilor din Romania – cea de-a VI a editie a avut loc in urma cu doar cateva ore la Aristocrat Events Hall, Bucuresti. Evenimentul a reunit 8 designeri vestimentari care si-au prezentat in premiera cele mai noi colectii. Designerii prezenti la festival au fost: Anda Manescu, Cristina Spatar, Daniela Sala, Izabela Mandoiu, Denisa Bita, Florin Burescu, Simona Iacob si Natelier de productie.

In cadrul evenimentului – Festivalului Designerilor din Romania editia a VI a, au intretinut atmosfera cu frumoasele lor melodii artisti precum: Roxana Nemes, Maria Constantin, Mircea Eremia, Roson Music Band. Evenimentul a fost prezentat de artistul Mircea Eremia si organizatoarea evenimentului, Daniela Sala.

Designerul Florin Burescu si-a prezentat cea mai noua colectie pe celebra melodie ,,Cine iubeste si lasa’’ cantata de catre celebra artista Maria Constantin.

Designerul Daniela Sala si-a prezentat in premiera un preambul al colectiei sale intitulate ,,DS Woman TV by Daniela Sala’’ pe ritmurile melodiei ,,Cardio’’ interpretate de catre celebrul artist Mircea Eremia.

Designerul Anda Manescu ne-a adus in premiera o colectie de costume populare reconditionate din zona Prahova, acestea fiind vechi de peste 100 de ani, dar si o colectie de ii din perioada actuala.

Designerul Simona Iacob si-a prezentat in premiera cea mai noua colectie de rochii de seara in cadrul festivalului.

Designerul Denisa Bita si-a facut debutul in lumea modei in cadrul acestui festival cu o colectie impresionanta de rochii de seara.

Designerul Izabela Mandoiu ne-a adus in atentia noastra colectia ,,CentenarIA’’, cu care a impresionat publicul.

Designerul Cristina Spatar a participat pentru prima data in cadrul unui festival de moda si ne-a adus in premiera colectia sa intitulata ,,Charis’’ by Cristina Spatar.

Natelier de productie a adus in atentia publicului tinute casual, geci din denim accesorizate manual. Aceste tinute sunt prezente in clipurile multor artisti.