Ingrijirea parului are un nou viitor

Frumusete

Ingrijirea parului are un nou viitor

14

Subiect al multor discutii, simbol al frumusetii, mereu aflat in prim plan si tendinte, parul este in atentia noastra zilnic, si, gratie cercetarilor, se pare ca acesta are un nou viitor, poate altfel de cum ne-am imaginat noi. Ziua de maine ne poate aduce o calitate a podoabei capilare mult mai buna, insotita de servicii mult mai eficiente.

Casca de crestere a parului

Suna de domeniul fantasticului, dar o astfel de casca, poate sa ne devina cea mai buna prietena intr-un viitor poate nu chiar atat de indepartat, mai ales ca in spatele acesteia, stau oamenii de stiinta de la NASA. Un inginer specialist in biomedica – Tamim Hamid, a dezvoltat un astfel de dispozitiv si asta pentru ca el insusi a suferit de o cadere a parului si o scadere a calitatii firului de par. Aceasta casca, utilizeaza o tehnologie a laserului pentru cresterea si repararea parului, aceasta insemnand, ca se patrunde in firul de par si repara tesutul parului care il face sa cada. Astfel, foliculii sunt revigorati, se maresc, implicit scade caderea firelor de par, cresc grosimea si rezistenta firelor de par. Aceasta casca poate fi controlata de pe smartphone, cu ajutorul tehnologiei vocii care iti poate spune cate tratamente ai avut, si nu iti va tine mainile ocupate.

parul-are-un-nou-viitor

Consultatie online

Deja existent in SUA, consilierea profesionala online stand de acasa, a atras un numar de peste 100000 de femei, care au semnat abonamente de aproximativ 6 saptamani. Cum functioneza? Se incepe cu un studiu online in care specialistii isi dau seama de gusturile tale, de stilul tau de viata si ceea ce ti s-ar potrivi; apoi, acestia iti prescriu o nuanta personalizata – o combinatie din mii posibile. In maxim 5 zile, vei primi acasa un pachet personalizat, cu instructiuni si tot ce ai nevoie, precum si telefonul si/sau email-ul unui colorist, in cazul in care ai nevoie de ajutor.

Pastila anti grizonare

Odata cu procesul de imbatranire, procesul de oxidare este cel care ne da mari batai de cap. Parul sufera si el gradual de ceea ce se numeste ‘stres oxidativ’, lucru care duce la aparitia firelor albe. Insa, in urma cercetarilor, a fost realizata o pastila care opreste acest proces. L’Oreal Paris – implicat in aceste cercetari, se pare ca a promis ca aceasta pastila ar putea fi disponibila pe piata chiar in decursul acestui an, ceea nu poate decat sa ne bucure. Partea mai putin placuta, este ca pastila nu poate actiona acolo unde deja firele albe au crescut.

……….

continuarea articolului o puteti citi GRATUIT in Revista FAMOST Octombrie 2015 AICI !

Your email address will not be published. Required fields are marked *