Intalnirea cu un dermopigmentist: Roxana Tomescu

Sunt dermopigmentist, o consecinta a faptului ca sunt fascinata de tot ceea ce este frumos si in mod deosebit de partea estetica.
Famost

Sunt dermopigmentist, o consecinta a faptului ca sunt fascinata de tot ceea ce este frumos si in mod deosebit de partea estetica, un lucru care m-a atras intodeauna si care m-a determinat initial sa ma acreditez ca makeup artist si cosmeticiana. Activitatea mea din cadrul industriei beauty mi-a oferit posibilitatea sa creez frumosul, sa imbunatatesc si sa pun in valoare trasaturile feminine. Acest lucru a fost mereu confirmat de cei care au apelat la serviciile mele.

Dorind sa ofer rezultate si mai bune dar in acelasi timp de lunga durata, in 2012 am urmat primul curs de specializare ca dermopigmentist. Fiind un domeniu complex, am inteles ca pentru a ma specializa mult mai bine sunt necesare si alte cursuri, ocazie cu care am avut placerea de a cunoaste cei mai buni traineri in domeniu. Din respect pentru clientele mele, dorinta mea de perfectionare este continua si voi face toate eforturile pentru a fi prezenta la cele mai bune astfel de cursuri si in viitor.

Dorind sa ofer rezultate si mai bune dar in acelasi timp de lunga durata, in 2012 am urmat primul curs de specializare ca dermopigmentist.

Machiajul semipermanent castiga popularitate tot mai mare, apar tehnici noi, tehnici deja existente cunosc imbunatatiri, iar tendintele isi pun si ele amprenta. Cu toate acestea, eu mi-am format si conturat propriul stil de lucru, unul indreptat spre un aspect cat mai natural, in care imbin mai multe tehnici de dermopigmentare. Rezultatele sunt uimitoare !

Imbunatatirile pe care le pot aduce fizionomiei clientei cu tehnicile de dermopigmentare sunt wow. Fie ca vorbim de sprancene sau buze, rezultatele au un impact si asupra laturii psihologice. Clienta este mult mai increzatoare in ea si in frumusetea ei si nu o data am observat si simtit acest lucru discutand cu ea. Sunt momente pline de emotie si bucurie sufleteasca, care ma implinesc, care ma determina sa merg mai departe si imi confirma faptul ca ceea ce fac este foarte bine.

Atentia pe care o acord ca dermopigmentist instrumentelor si pigmentilor cu care lucrez este la fel de mare, pentru ca si ele contribuie in egala masura la rezultatul final,

Atentia pe care o acord ca dermopigmentist instrumentelor si pigmentilor cu care lucrez este la fel de mare, pentru ca si ele contribuie in egala masura la rezultatul final, dar mai mult, la efectul durabil. Pigmentii folositi de mine nu isi modifica in timp culoarea, indiferent ca vorbim de 6 sau 24 de luni.

Din punctul meu de vedere ca dermopigmentist, procedura de dermopigmentare are 3 etape, toate la fel de importante. Prima etapa include pensarea sprancenelor si aplicarea cremei anestezice, care are nevoie de aproximativ 25 de minute sa isi faca efectul. In acest timp, stau de vorba cu clienta si ii explic in ce consta procedura, ii prezint instrumentele sterile cu care urmeaza sa lucrez, dar si o mica demonstratie de culoare cu pigmentii selectati pentru ea. Fiind o discutie deschisa, imi rog clienta sa imi spuna care ii sunt asteptarile ei. Tin cont de tot ceea ce imi relateaza, insa experienta din acest domeniu imi rezerva mie ultimul cuvant si ajungem de fiecare data la un consens.

Din punctul meu de vedere ca dermopigmentist, procedura de dermopigmentare are 3 etape, toate la fel de importante.

A doua etapa include masurarea si trasarea formei sprancenelor, iar a treia etapa consta in procedura propriu zisa de microblading, care dureaza in functie de persoana, intre 40 si 60 de minute. Per total, toata sedinta dureaza aproximativ 90 de minute, un timp mai mult decat rezonabil, daca e sa ne gandim ca efectul poate dura si pana la 2 ani, fapt influentat in mod deosebit de tipul tenului. Inchei programarea cu sfaturi post procedura, pe care clienta trebuie sa le respecte, discutie insotita de zambetul de satisfactie deopotriva – al clientei fericite, cat si al meu pentru inca o reusita.