Interviu si Pictorial Cristi Munteanu – De La Fotbal la Design Vestimentar

Media

Interviu si Pictorial Cristi Munteanu – De La Fotbal la Design Vestimentar

30

Cristi Munteanuun nume care nu are nevoie de prea multe prezentari. Dar, inainte de a fi fotbalist, Cristi Munteanu este un om sensibil si deschis, care-si iubeste familia si pe cei din jur, gata oricand sa le sara in ajutor. Un om care se remarca prin modestie, naturalete, un om cu pasiuni si care isi iubeste tara.
1. Revista noastra fiind dedicata femeilor, te rog spune-ne ce reprezinta pentru tine femeia.
In primul rand, Femeia este mama, e fiica, e iubita, e creatia lui Dumnezeu si pentru acest cumul de motive, femeia trebuie respectata si protejata.
2. Fiind sportiv de performanta, castigand cupe si medalii, cu siguranta ai avut parte de foarte multe admiratoare…
Este adevarat, au fost multe admiratoare – multe fiind dornice de afirmare in media, apoi suporterele echipei la care evoluam si altele – pe care nu reuseam de cele mai multe ori sa le cunosc.
3. In cele din urma, iubita ta este o admiratoare de-ale tale ?
Sincer, va spun ca NU! NU a fost pasionata de fotbal si cand m- a vazut pentru prima oara, nu stia cine sunt si nici ce reprezinta Dinamo. Chiar m-a atras acest lucru si m-am bucurat. Ma simteam un om normal si simteam ca pot cuceri inima unei femei fara emblema lui Dinamo pe piept.
4. Ai fost un cuceritor sau ti-a placut sa fii cucerit ?
Daca a fost chimie, atunci totul s-a intamplat de la sine.
5. Ce trebuie sa faca o femeie pentru a te tine langa ea?
Sa ma iubeasca! Si … atat!
6. Cristi, stiu ca fotbalistii stau foarte mult in cantonamente… Cum ai reusit sa-ti mentii relatia de cuplu ?
Aici depinde de caracterul femeii, de ceea ce isi doreste ea de la o relatie. Ca sportiv de performanta, trebuie sa faci multe sacrificii si cel mai mare sacrificiu este acela ca stai departe de casa, mai mult prin hoteluri, autocare, avioane. Pe saptamana, reuseam sa ajung sa-mi petrec cel mult 2 zile pe saptamana alaturi de familie.
7. In concluzie Cristi, viata de sportiv, nu este doar ce se vede la televizor…nu ?
Da, asa este. In spate, este foarte multa munca, sacrificiu si fara prea multe distractii. Viata de sportiv de performanta este ca un regim spartan.
8. Legat de fotbal, te rog spune-ne mai multe, ce reprezinta acest fenomen ?

Fotbalul este cel mai important fenomen social din lume, unde se invart si se investesc miliarde de euro si aduna pe stadioane 70-80 de mii de oameni. Este un sport iubit, cu multi fani patimasi, pregatiti sa urmeze echipa favorita pana la capatul lumii. Partea cea mai frumoasa din sport, este atingerea obiectivului urmarit: castigarea cupei, a campionatului. Asta iti ofera satisfactii de neimaginat!
9. Care a fost cel mai greu moment al carierei, dar si cel mai frumos?

Cel mai greu moment al vietii de fotbalist a fost cand a trebuit sa plec de langa parinti la varsta de 12 ani, practic, nu am avut copilarie. Momente frumoase au fost mai multe, incepand cu titlul de campion al Romaniei castigat cu Dinamo si cand am imbracat tricoul echipei nationale a Romaniei.

……………..

Cristi Munteanu a avut amabilitatea sa ne acorde un interviu si sa ne ofere amanunte mai putin cunoscute din viata personala, din pasiunile sale, impresii generale despre viata. Interviul si sedinta foto s-au desfasurat in cadrul Restaurantului Royal din Galati, intr-o atmosfera calda si relaxanta, unde am fost intampinati de intampinati de oameni primitori, tot timpul cu zambetul pe buze.

 

Articol preluat partial din Revista Famost – Editia August 2014 !

Interviul si Pictorialul cu Cristi Munteanu il puteti citi integral AICI !

Your email address will not be published. Required fields are marked *