Italia Calls Rusia si-a anuntat castigatorul

Vestimentatie

Italia Calls Rusia si-a anuntat castigatorul

21

In noiembrie 2015, Russian Fashion Council, Mercedes-Benz Fashion Week Russia, producatorul italian Grazia Bagnaresi si Studio Zeta showroom au lansat competitia Italia Calls Rusia, avand misiunea sa descopere un designer rus, care va primi oportunitatea sa isi lanseze colectia in colaborare cu partenerii italieni. Productia se va desfasura in cadrul fabricii Grazia Bagnaresi si distribuita prin intermediul Studio Zeta showroom in Milano.

Au fost invitati sa participe designeri de moda sub 40 de ani, avand la activ cel putin trei colectii; designerii si-au prezentat colectiile pentru 2017 incluzand schite si descrieri detaliate. In mai putin de doua luni, peste 70 de proiecte au fost colectionate din partea designerilor rusi prin intermediul site-ului www.mercedesbenzfashionweek.ru, de unde juriul a ales 6 finalisti.

italia-calls-russia-dimaneu-003 italia-calls-russia-dimaneu-002 italia-calls-russia-dimaneu-001 dima-neu-italia-calls-russia-002 dimaneu-italia-calls-russia-001 castigatorul-dima-neu-italia-calls-russia-003

Cel de-al 32-lea sezon al Mercedes-Benz Fashion Week Russia a anuntat castigatorul, membrii juriului fiind prezenti la spectacolele de moda si discutand cu fiecare finalist in parte; fericitul castigator, este brandul rus DIMANEU.

“In colectia DIMANEU, m-am bucurat cel mai mult de combinatia originilor rusesti si a traditiilor cu elemente noi, proaspete si inovative. Munca lui Dima, a dovedit ca el este un designer profesionist bine pregatit. Cred ca vom avea un parteneriat productiv”

a declarat Fillipo Ceroni – CEO al companiei italiene Grazia Bagnaresi.

mercedez-benz-rusia-fashion-week-dimaneu-italia-calls-russia italia-cheama-rusia-saptamana-modei-rusia-dimaneu italia-calls-russia-dimaneu-006 italia-calls-russia-dimaneu-005 italia-calls-russia-dimaneu-004 dimaneu-fashion-week-mercedez-benz-rusia-martie-2016

Grazia Bagnaresi va acoperi toate costurile legate de productie si lansarea noi colectii, in timp ce castigatorul Italia Calls RusiaDima Neu va fi in totalitate responsabil de design. Partenerii italieni, vor asista de asemenea la conceperea colectiei, pentru a-i asigura succesul.

Colectia designerului rus Dima Neu va fi prezentata in cadrul Studio Zeta in vara 2016 si in cadrul Milan Fashion Week, iar mai tarziu, va fi prezenta si pe scena Mercedes-Benz Fashion Week Russia in octombrie 2016.

Info: Artefact Group / Foto: image.net

Comments are off this post!