Model de top Marcus Schenkenberg

Supermodele

Model de top Marcus Schenkenberg

112

Marcus Lodewijk Schenkenberg van Mierop – cunoscut ca Marcus Schenkenberg este un model suedez, care a practicat modelingul pentru mai bine de 20 de ani. Nascut in Solna – Stockholm pe 4 august 1968, el are dubla cetatenie, atat suedeza cat si olandeza; este cunoscut pentru campaniile Calvin Klein de la inceputul anilor ’90, este de asemenea actor, cantaret, scriitor si personalitate TV.

In 1997, el a publicat cartea ‘Marcus Schenkenberg, New Rules’, in care a prezentat multe din experientele sale din modeling, fotografii, note personale. A inregistrat un cantec “La Chica Marita” in 1991 si este purtator de cuvant a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

  • A fost descoperit de fotograful Barry King in timp ce mergea pe role pe Venice Beach!
  • Se mentine in forma inotand si jucand baschet.
  • Vorbeste fluent suedeza, engleza, olandeza, franceza si italiana, si intelege limba germana.

Marcus Schenkenberg a fost unul dintre cele mai bine platite modele masculine si s-a remarcat prin intermediul corpul sau musculos. A colaborat cu Valentino, Donna Karan, Versace, Armani Giorgo, Joop, Gianfranco Ferre, Emanuel Ungaro, Iceberg. A apartinut de Ford Models – New York City, Storm Model Management – Londra, Succes Models – Paris, D’ Management“- Milano.

Dintre filmele in care Marcus Schenkenberg a aparut, sunt de mentionat Prince Valiant (1997), Hostage (1999), Dinner Rush (2000),  Never Mind the Buzzcocks (2002), Perfect Woman (2006), sa.

Comments are off this post!