Model de top Marcus Schenkenberg

Supermodele

Model de top Marcus Schenkenberg

29

Marcus Lodewijk Schenkenberg van Mierop – cunoscut ca Marcus Schenkenberg este un model suedez, care a practicat modelingul pentru mai bine de 20 de ani. Nascut in Solna – Stockholm pe 4 august 1968, el are dubla cetatenie, atat suedeza cat si olandeza; este cunoscut pentru campaniile Calvin Klein de la inceputul anilor ’90, este de asemenea actor, cantaret, scriitor si personalitate TV.

In 1997, el a publicat cartea ‘Marcus Schenkenberg, New Rules’, in care a prezentat multe din experientele sale din modeling, fotografii, note personale. A inregistrat un cantec “La Chica Marita” in 1991 si este purtator de cuvant a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

  • A fost descoperit de fotograful Barry King in timp ce mergea pe role pe Venice Beach!
  • Se mentine in forma inotand si jucand baschet.
  • Vorbeste fluent suedeza, engleza, olandeza, franceza si italiana, si intelege limba germana.

Marcus Schenkenberg a fost unul dintre cele mai bine platite modele masculine si s-a remarcat prin intermediul corpul sau musculos. A colaborat cu Valentino, Donna Karan, Versace, Armani Giorgo, Joop, Gianfranco Ferre, Emanuel Ungaro, Iceberg. A apartinut de Ford Models – New York City, Storm Model Management – Londra, Succes Models – Paris, D’ Management“- Milano.

Dintre filmele in care Marcus Schenkenberg a aparut, sunt de mentionat Prince Valiant (1997), Hostage (1999), Dinner Rush (2000),  Never Mind the Buzzcocks (2002), Perfect Woman (2006), sa.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *