Modele de top. Cum au fost descoperite cele mai cunoscute fotomodele?

Supermodele

Modele de top. Cum au fost descoperite cele mai cunoscute fotomodele?

76

Jourdan Dunn

Nascuta in Londra, Jourdan a fost descoperita de un scouter in timp ce facea cumparaturi cu un prieten la un mall local. Ascensiunea ei a fost rapida, facandu-si un nume in industria modelingului foarte repede. In acelasi an, a defilat pentru Marc Jacobs si Polo Ralph Lauren, iar British Vogue a numit-o un an mai tarziu, “New Star”.

Jourdan-Dunn

Naomi Campbell

Inainte de a-si incepe cariera in modeling, Naomi Campbell a aparut intr-un videoclip al lui Bob Marley. La varsta de 15 ani, a fost remarcata cand facea cumparaturi la Covent Garden. Cariera ei a avut o ascensiune fulminanta, ea ajungand pe coperta British Elle la varsta de 16 ani!

Naomi-Campbell

Alek Wek

Alek Wek s-a nascut in Sudan si a fost nevoita sa fuga din tara in 1991, pentru a scapa de razboiul civil, ajungand la Londra la varsta de 14 ani. Ea a fost descoperita doi ani mai tarziu, intr-o piata care era in aer liber; a atras atentia si mai mult, dupa aparitia ei in videoclipul Tinei Turner pentru filmul “Goldeneye”. A ajuns la statutul de star, imediat ce a aparut pe coperta Elle.

Alek-Wek

Karlie Kloss

Supermodelul Karlie Kloss a fost descoperita in cadrul unei prezentari de moda de caritate intr-un mall din St. Louis. Chiar daca avea doar 13 ani, Karlie avea un mers elegant, inconfundabil si a atras atentia lui Jeff si Mary Clarke de la agentia Mother Model Management, acestia afirmand “Era un copil. Dar avea acel mers. Si nu am vrut sa schimbam nimic”.

Karlie-Kloss

Cindy Crawford

Cindy Crawford era la munci agricole, cand un fotograf local din Illinois a fotografiat-o. Fotografia a fost foarte apreciata, astfel ca a intrat imediat in “Look of the Year Contest”, lucru care a lansat-o in aceasta industrie.

Cindy-Crawford

Gisele Bundchen

Acest supermodel aflat pe primul loc in anul 2015 conform Forbes in ceea ce priveste inacasarile din modeling, a fost descoperita la varsta de 14 ani in Sao Paolo la McDonald`s, mancand un Big Mac.

Gisele-Bundchen

Lily Cole

Lily a fost remarcata cand a iesit cu prietenii pentru un hamburger, de catre Benjamin Hart – model si scouter britanic. Chiar daca initial i s-a parut dubios entuziasmul scouterului, Lily a dat curs invitatiei de a participa la o sedinta foto. A semnat foarte repede cu Storm, aceeasi agentie care i-a lansat pe Kate Moss, Cindy Crawford, Sophie Dahl si multi altii.

Lily-Cole

Linda Evangelista

Linda a fost descoperita in cadrul “Miss Niagara Teen Contest” si chiar daca nu ar fi castigat, tot i-ar fi atras atentia scouter-ului de la Elite, care i-a lasat o carte de vizita. A absolvit repede liceul, apoi l-a sunat pe scouter si a semnat cu Elite Models New York. O luna mai tarziu, a mers la Paris pentru o sedinta foto pentru Vogue Franta, si de aici, ascensiunea sa a fost una ascendenta.

Linda-Evangelista

Coco Rocha

Inainte de a deveni “Regina pozatului”, Coco Rocha a participat la varsta de 14 ani la o competitie de dans irlandez. Charles Stuart, agent in Vancouver, a remarcat-o si a incurajat-o sa isi incerce cariera in modeling. A durat aproximativ un an sa o convinga, ea a fost de acord, si acum se pare ca nu ne putem imagina modelingul fara Coco Rocha.

Coco-Rocha

 

Comments are off this post!