Supermodele

HomeSupermodeleModele de top. Cum au fost descoperite cele mai cunoscute fotomodele?
Modele de top. Cum au fost descoperite cele mai cunoscute fotomodele?

Modele de top. Cum au fost descoperite cele mai cunoscute fotomodele?

Jourdan Dunn

Nascuta in Londra, Jourdan a fost descoperita de un scouter in timp ce facea cumparaturi cu un prieten la un mall local. Ascensiunea ei a fost rapida, facandu-si un nume in industria modelingului foarte repede. In acelasi an, a defilat pentru Marc Jacobs si Polo Ralph Lauren, iar British Vogue a numit-o un an mai tarziu, “New Star”.

Jourdan-Dunn

Naomi Campbell

Inainte de a-si incepe cariera in modeling, Naomi Campbell a aparut intr-un videoclip al lui Bob Marley. La varsta de 15 ani, a fost remarcata cand facea cumparaturi la Covent Garden. Cariera ei a avut o ascensiune fulminanta, ea ajungand pe coperta British Elle la varsta de 16 ani!

Naomi-Campbell

Alek Wek

Alek Wek s-a nascut in Sudan si a fost nevoita sa fuga din tara in 1991, pentru a scapa de razboiul civil, ajungand la Londra la varsta de 14 ani. Ea a fost descoperita doi ani mai tarziu, intr-o piata care era in aer liber; a atras atentia si mai mult, dupa aparitia ei in videoclipul Tinei Turner pentru filmul “Goldeneye”. A ajuns la statutul de star, imediat ce a aparut pe coperta Elle.

Alek-Wek

Karlie Kloss

Supermodelul Karlie Kloss a fost descoperita in cadrul unei prezentari de moda de caritate intr-un mall din St. Louis. Chiar daca avea doar 13 ani, Karlie avea un mers elegant, inconfundabil si a atras atentia lui Jeff si Mary Clarke de la agentia Mother Model Management, acestia afirmand “Era un copil. Dar avea acel mers. Si nu am vrut sa schimbam nimic”.

Karlie-Kloss

Cindy Crawford

Cindy Crawford era la munci agricole, cand un fotograf local din Illinois a fotografiat-o. Fotografia a fost foarte apreciata, astfel ca a intrat imediat in “Look of the Year Contest”, lucru care a lansat-o in aceasta industrie.

Cindy-Crawford

Gisele Bundchen

Acest supermodel aflat pe primul loc in anul 2015 conform Forbes in ceea ce priveste inacasarile din modeling, a fost descoperita la varsta de 14 ani in Sao Paolo la McDonald`s, mancand un Big Mac.

Gisele-Bundchen

Lily Cole

Lily a fost remarcata cand a iesit cu prietenii pentru un hamburger, de catre Benjamin Hart – model si scouter britanic. Chiar daca initial i s-a parut dubios entuziasmul scouterului, Lily a dat curs invitatiei de a participa la o sedinta foto. A semnat foarte repede cu Storm, aceeasi agentie care i-a lansat pe Kate Moss, Cindy Crawford, Sophie Dahl si multi altii.

Lily-Cole

Linda Evangelista

Linda a fost descoperita in cadrul “Miss Niagara Teen Contest” si chiar daca nu ar fi castigat, tot i-ar fi atras atentia scouter-ului de la Elite, care i-a lasat o carte de vizita. A absolvit repede liceul, apoi l-a sunat pe scouter si a semnat cu Elite Models New York. O luna mai tarziu, a mers la Paris pentru o sedinta foto pentru Vogue Franta, si de aici, ascensiunea sa a fost una ascendenta.

Linda-Evangelista

Coco Rocha

Inainte de a deveni “Regina pozatului”, Coco Rocha a participat la varsta de 14 ani la o competitie de dans irlandez. Charles Stuart, agent in Vancouver, a remarcat-o si a incurajat-o sa isi incerce cariera in modeling. A durat aproximativ un an sa o convinga, ea a fost de acord, si acum se pare ca nu ne putem imagina modelingul fara Coco Rocha.

Coco-Rocha

 

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»