Modele de top unice

Modelingul a suferit multe transformari de-a lungul timpului, unele naturale – in care era doar o problema de timp, altele – mai putin obisnuite sau acceptate de marea majoritate. Privind istoria modelingului, un prim pas a fost vazut cand s-au facut exceptii in privinta inaltimii modelelor, cea mai sugestiva fiind Kate Moss. O alta etapa, a fost cea in care modelele plus size – marginalizate, au intrat in industria fashion si nu exageram cand afirmam, ca unele dintre ele au facut senzatie, fiind cautate de cele mai cunoscute publicatii de gen si semnand contracte cu case de moda renumite. Lucrurile au evoluat in asa fel incat, cele mai de succes modele sunt cele androgine, ajungandu-se ca modelele feminine sa nu trebuiasca sa se fi nascut femei, lucru valabil si in cazul barbatilor. Indiferent de parerile pro si contra vis-a-vis de acest aspect, totul face parte din evolutie si – cel putin din punct de vedere logic, trebuie acceptata.
Depasind aceste limite, au intrat in atentia designerilor, a agentiilor de modeling, a advertisingului, modele care au o personalitate bine conturata, care sunt unice prin modul lor de a fi si de a se reprezenta.


[trendmag_tabs]
[trendmag_tab title=”Modele top unice I”]

CASEY LEGLER

De la inot la modeling, pasul a fost facut foarte usor de fosta inotatoare olimpica – Casey Legler. Ea a fost prima femeie care a lucrat ca model masculin. Casey Legler a fost descoperita de Ford Models, dupa ce buna prietena-Cass Bird, a aratat fotografiile ei, agentiei de modeling; este reprezentata in continuare, de aceeasi agentie.

modele-de-top-unice-Casey-Legler

AARON FREW

Originar din Northampton, Aaron Frew este un model masculin comparat cu Kate Moss prin faptul ca a iesit din standardele inaltimii, el avand 1,70. A participat in campanii pentru Calvin Klein la denim si parfumuri, iar cariera lui este pe o panta ascendenta. Este reprezentat de agentia D1 Management-Londra.

modele-de-top-unice-Aaron-Frew

RICK GENEST

De origine canadiana, Rick Genest numit si Zombie Boy, a muncit mai toata copilaria.  La varsta de 19 ani, l-a intalnit in Montreal pe Frank Lewis – artist in tatuaje, care i-a transformat trupul lui Rick in ceea ce este astazi. A fost descoperit de directorul de moda al artistei Lady Gaga, el facandu-si aparitia in videoclipul “Born This Way”; ca o replica a tatuajelor lui Rick Genest, Lady Gaga a fost machiata in acelasi stil – pentru videoclip. El a fost prezent de asemenea pe podium, in cadrul unei prezentari toamna-iarna Thierry Mugler. Este reprezentat de Whynot Model Management-Milano; Ford Models Europe-Paris,  Jill Modele-Antwerp; Modele Izaio- Berlin; Unic Danemarca-Copenhaga; Joy Model Management-Sao Paulo.

modele-de-top-unice-Rick-Genest

SHAUN ROSS

Shaun Ross este primul model masculin albinos din industria modelingului. Nascut in Bronx, el si-a inceput cariera de model la doar 16 ani, pana atunci practicand dansul. Shaun Ross a intrat in cele mai bune publicatii British GQ, Italian Vogue, i-D Magazine, Paper Magazine si a prezentat pentru Givenchy si Alexander McQueen. Shaun a aparut in videoclipul “E.T.” – Kate Perry si “Party” – Beyonce. Este reprezentat de Nathalie modele-Paris; AMCK Modele-Londra; Jill Modele-Antwerp; Modele Izaio-Berlin.

modele-de-top-unice-Shaun-Ross

ANDREJ PEJIC

Te uiti la Andrej Pejic si prima intrebare ar fi: ce o face unica? De fapt, ea este un el si a fost descoperit cand avea 17 ani si muncea la McDonalds. Andrej Pejic a practicat modelingul atat ca model masculin, cat si feminin, intr-una din prezentarile lui Jean Paul Gaultier, el defiland atat ca femeie, cat si ca barbat. In 2011, a defilat in aceleasi posturi la Stylenite, reprezentand Michalsky.
In 2011, Andrej s-a clasat pe locul 98 intr-un top 100 realizat de FHM, al celor mai sexi femei, iar OUT Magazine, l-a inclus in Top 100 cele mai convingatoare persoane.

De cine este reprezentat modelul originar din Australia?  DNA Models-New York; New Madison-Paris; d’management group-Milano; Storm Model Management- Londra; Sight Management Studio-Barcelona; Mega Models-Hamburg; L.A. Models-Los Angeles; Chadwick Models-Sydney; Visage Management-Zurich; Bravo Models-Tokyo.

modele-de-top-unice-Andrej-Pejic

[/trendmag_tab]
[trendmag_tab title=”Modele top unice II”]

LEA T

Cu toate ca este nascuta barbat, Lea T este unul dintre cele mai frumoase si mai de succes modele feminine din industria modei. In martie 2012, ea a finalizat cu succes operatia de schimbare a sexului. Lea T este cunoscuta ca fiind muza Casei Givenchy, ea aparand in reviste ca Vogue, Hercules, Interview, Cover. In 2011, Lea T a aparut pe coperta Love Magazine de doua ori: o data singura si o data sarutandu-se cu Kate Moss. Este reprezentata de Woman Management (New York, Milano, Paris), Way Model Management – Sao Paolo.

modele-de-top-unice-lea-t

ASH STYMEST

Ash Stymest si-a facut debutul in moda la varsta de 17 ani, pe coperta Vogue Homme Japonia. Un debut nu foarte rau, mai ales ca majoritatea modelelor masculine incep sa aiba succes in perioada varstei 20 – 30 de ani. Dupa acest debut, Ash Stymest a aparut in Vogue Italia si Rusia, a avut o campanie publicitara uimitoare pentru Galliano si a deschis spectacolul Balenciaga la Paris Fashion Week. Este reprezentat de Soul Artist Management – New York, WhyNot Model Management – Milano; FM Agency – Londra; View Management – Barcelona; Scoop Models – Copenhaga.

modele-de-top-unice-Ash-Stymest

ALICE DELLAL

Avand o inaltime de 1,65 si jumatate rasa in cap, originala Alice Dellal este una din modelele care sfideaza tot ce stiai despre caracteristicile fizice ale unui model obisnuit. Fiind fotografiata de celebrul Mario Testino, ea a devenit imaginea Chanel in campania Boy Bag, fapt care a constituit o deschidere a orizonturilor. Mai mult, ea este baterista la formatia Trush Metal, formata din 4 fete, care – mai mult – si-au deschis propria casa de discuri – Sweet Dick Music.

modele-de-top-unice-Alice-Dellal

DIANDRA FORREST

Diandra Forrest este un  model feminin albinos, de origine africana-americana, ea fiind unica prin trasaturile faciale deosebite si pielea foarte frumoasa. Este nascuta in Bronx si a fost descoperita cand facea cumparaturi in New York; a avut aparitii in Culture Magazine, West End si Glamour. A aparut in videoclipul “Power” – Kenye West si este reprezentata de Red Model Management – New York, Angels & Demons – Paris, Izaio Models – Berlin.

modele-de-top-unice-Diandra-Forrest

MARQUITA PRING

Marquita Pring este una din modelele cu forme cu un mare succes, remarcabile fiind aparitiile sale in revistele de moda, Sogne di Donna – Vogue Italia, alaturi de alte modele plus size: Candice Huffine, Tara Lynn, Robyn Lawley, aceasta aparitie, fiind una dintre cele mai reprezentative. A defilat pentru Jean Paul Gaultier, a aparut in doua campanii Levi’s, a aparut intr-un editorial pentru V Magazine, sa. Marquita Pring este reprezentata de Ford Models din New York.

modele-de-top-unice-Marquita-Pring

[/trendmag_tab]
[/trendmag_tabs]