Noua colectia Rita Ora pentru Adidas

Shopping

Noua colectia Rita Ora pentru Adidas

48

Pe data de 10 februarie 2016, superstarul si style icon-ul Rita Ora, a facut o mare surpriza admiratorilor si fanilor prin lansarea noii colectii pentru Adidas Originals. Inainte de a participa la festivalul RedFestDXB din EAU, Rita Ora a ajuns la reprezentanta Adidas din Dubai pentru a se intalni cu fanii.

colectia-2016-Rita-Ora-pentru-Adidas

Adidas e familia mea de mai bine de 4 ani. In fiecare an am o o poveste cu ei, nu este doar o colectie, fiecare picatura avandu-si propria tema si poveste. In acest sezon, totul este despre Asia. Am fost in Asia cu ceva timp in urma si am devenit obsedata de tot ce este acolo-moda, cultura, peisajele, valorile, chiar si animalele si viata salbatica. Asa ca, am adus ca sursa de inspiratie in aceasta colectie. Procesul de design a inceput acum doua sezoane si sunt foarte incantata sa vad noua colectie in magazine

a declarat starul.

colectia-adidas-2016-by-Rita-Ora

Rita Ora a petrecut timpul cu mass-media si trendsetteri in moda pentru a-si lansa noua colectie in regiune, inspirata din cultura asiatica si alura mitica a gheiselor. Elementele de design ale noii colectii, incorporeaza salcia din est, cunoscuta pentru putere, subtilitate si gratie. Noua colectie este disponibila in magazinele Adidas, dar si online.

colectia-adidas-2016-Rita-Ora

Info: Biroul de Presa Adidas/ Foto: image.net

Comments are off this post!