Nude pentru fiecare femeie Christian Louboutin

Accesorii

Nude pentru fiecare femeie Christian Louboutin

18

Picioare mai lungi? Da, te rog!

Ca raspuns a cererilor din partea femeilor din intreaga lume, Christian Louboutin are placerea sa anunte o extensie a colectiei inovatoare Nudes. Lansata oficial in 2013 cu 5 nuante de nude si patru stiluri, colectia Nude primavara vara 2016 Christian Louboutin extinde spectrul cu doua noi nuante the porcelein Nude #1 si deep chocolate Nude #7, aducand gama curenta la un numar de 7. Extinderea acesteia, asigura faptul ca fiecare femeie poate gasi nuanta nude perfecta pentru tenul ei.

Nude-pentru-fiecare-femeie-christian-louboutin-primavara-vara-2016

Nuantele nude ale acestui sezon sunt construite dintr-un material nou: moale, flexibil, piele mata nappa. Textura imita destul de fidel sentimentul de piele, permitand pantofului sa dispara in picior, facand aluzie in continuare, la sentimentul de nuditate. In plus fata de extinderea nuantelor si a materialelor, colectia primavara vara 2016 Christian Louboutin vede introducerea unui nou stil anticipat al colectiei NudeSolasofia.

Solasofia-primavara-vara-2016-christian-louboutin

Mul mai delicat, o silueta clasica pariziana, Solasofia este extrem de versatila si se alatura Pigalle Follies 100 si Senora 100, disponibile de asemenea in 7 nuante de nude. Colectia Nude Christian Louboutin ramane singura de acest gen in lumea incaltamintei, chiar daca se implinesc deja 3 ani de la lansare.

Foto&Info: comunicat de presa Christian Louboutin

Comments are off this post!