Ochelari de soare toamna-iarna 2018 2019

Tendinte&Stil

Ochelari de soare toamna-iarna 2018 2019

405

Sezonul toamna iarna 2018 2019 ne aduce ochelari de soare in forme traditionaliste, dreptunghiulare, dar si supradimensionate si rotunde, designerii experimentand multe din formele vazute pe scena. Au iesit in evidenta in mod deosebit nuante ca verdele de padure, roz baby, portocaliu neon, dar si forme futuriste ale ramelor.


Ochelari de soare retro futuristi

Forme indraznete pentru lunile reci ale anului in sezonul toamna iarna 2018 2019 in care poti experimenta si tu ingeniozitatea designerilor. Nu a existat o tema anumita care sa fie completata de aceasta tendinta a ochelarilor de soare, iesind in evidenta aspectul lor jucaus, trimiteri catre ski, abordari acvatice, aspecte urbane minimaliste; s-a facut remarcat plasticul translucid, portocaliul de mandarina.

A Detacher

Ochelari de soare non traditionali

Experimentarea a facut parte din preocuparile designerilor pentru sezonul rece 2018 2019, reinnoirea, transformarea – specifice toamnei, abordarea atipica a ochelarilor de soare, reprezentand o metamorfoza la un nivel ridicat, o deviere de la normele si sensibilitatile traditionale. Au fost vazute rame de ochelari de soare in forme de genti de mana, forme triunghiulare si patratoase pe orizontala, rame arhitecturale mari, forme minimaliste.

Balenciaga

Ochelari de soare in nuante roz

Aceasta nuanta a ochelarilor de soare are momentul ei – ca una din principalele tendinte ale sezonului toamna iarna 2018 2019 si nu are nicio problema sa iasa in evidenta si sa faca nota distincta cu celelalte culori neutre specifice acestei perioade. Avand trimiteri fanteziste, optimiste, energice, rozul a oferit LOOK-uri care ne trimit in perioada disco avand note exuberante, elegante dar care denota a anumita modestie; au fost vazuti astfel de ochelari de soare care reflecta energia iubitoare de viata sau ochelari cu trimiteri subtile erotice.

Moschino

Ochelari de soare alb negru

Echilibrul intre aceste doua culori extreme a fost mereu dorit, reinventat si e cea mai buna alternativa atunci cand esti in dilema, sezonul toamna iarna 2018 2019 avand astfel de ochelari de soare in prim planul scenelor de defilare. O combinatie eleganta, bine definita, regasita in formele ochelarilor tip aviator, in forme dreptunghiulare futuriste sau aspecte dramatice si glam.

Versace

Ochelari de soare verde de padure

Nuanta perfecta pentru a fi purtata spre sfarsit de an, tendintele toamna iarna 2018 2019 ochelari de soare, ne ofera o alternativa proaspata tonurilor neutre clasice: maro, negru, gri. Mai mult, este o nuanta care se potriveste majoritatii femeilor, cele mai multe avand parul castaniu, verdele de padure fiind o culoare pamanteasca, boema si puternica. Au fost vazuti ochelari de soare cu rame verde de padure si lentile de un verde mai inchis, asortari intre ochelari si cercei, forme patratoase supradimensionate.

Dior

Ochelari de soare ochi de pisica

Probabil orice saptamana a modei ar fi saraca fara aceasta tendinta a formelor de ochi de pisica, mult mai moderni de la editie la editie si reinventati, fashionistele neputandu-se sa se lipseasca de aceste forme. Sezonul toamna iarna 2018 2019 ne aduce ochelari de soare ochi de pisica cu influente scolaresti, avand un aer sexi si jucaus, influente retro fara a iesi foarte mult in evidenta, in general urmarindu-se crearea unui echilibru facial. Au fost vazute si forme exagerate de cat eye, ochelari puternici cu influente industriale, ochelari de soare ochi de pisica flirtanti si eleganti, descriind contururi naturale si avand trimiteri urbane.

Max Mara

Aviator cu rame groase

Aceasta tendinta este una puternica, increzatoare, plina de farmec si se regaseste in sezonul toamna iarna 2018 2019 cu ceva extra in aspectul lor: rame groase din metal, aspectul dur si elegant facand contrast bun cu parul ondulat, cu hainele din piele si denim. Au fost vazute variante luxoase dar subevaluate, modele inspirate din carapacele de broasca testoasa, ochelari de soare eleganti si puternici.

Zadig&Voltaire

Ochelari de soare rotunzi

Aceasta tendinta de “rotunjire” a ochelarilor de soare a fost foarte populara la ultimele prezentari, un apel la urban fara a fi nicio secunda agresivi; mai mult, se asorteaza foarte bine cu toate modurile de aranjare al parului, oferind un aspect de lux fara mare efort. Astfel, in sezonul rece 2018 2019 au fost vazuti ochelari de soare cu rame utilitare, ochelari de soare cu aspect excentric de kitsch sau avand trimiteri clasice ale acestor forme.

Missoni

Lentile colorate

In cazul in care vrei sa fii in constrast cu tonurile neutre ale sezonului rece, poti merge pe varianta lentilelor colorate, fiind vazute in prezentarile toamna iarna 2018 2019, un spectru de la opac si distinct, la translucid si abia perceptibil; iar acest sezon iti ofera posibilitatea sa alegi exact ce simti! S-au remarcat ochelari de soare eleganti si pretiosi inspirati din stilurile antice, au fost vazute nuante albastre avand un aer regal, nuante de pruna in gradient, lentile colorate dar fara a fi excesive.

Valentino

Lentile intunecate

Vremea rece aduce cu ea nuantele neutre de gri si negru, iar daca vrei sa abordezi sezonul toamna iarna 2018 2019 cu ochelari de soare care sa fie in ton cu nuantele care se poarta, afla ca esti mai mult decat inspirata! Nota enigmatica data de lentilele inchise se potriveste probabil fiecarei fashioniste, iar pe scena pentru sezonul rece, au fost vazuti astfel de ocehlari de soare cu cercei cu perle, avand rame din diverse culori, forme delicate, forme care ne duc cu gandul la Matrix, multe forme ale ramelor cu atingeri cibernetice.

Alexander Wang

Ochelari de soare boxy

Este o tendinta oarecum neobisnuita ca mod al categorisirii, ea regasindu-se in multe din prezentarile diferitelor sezoane, avand aceste forme patratoase, dreptunghiulare. Sezonul toamna iarna 2018 2019 ne aduce aceasta forma a ochelarilor de soare mai bine definita, oferind o vibratie misterioasa, dar si o latura practica, aceea de a protectie a fetei de lunile reci. S-au remarcat ochelarii rosii cu influente disco, ochelarii cu un aspect “blur” pentru a nu se face distinctie intre rame si lentile, sau ochelari de soare tehno cu aluzie la jocurile video.

Gucci

Lentile sic supradimensionate

Multe din perechile de ochelari de soare vazute in prezentarile pentru sezonul toamna iarna 2018 2019 sunt supradimensionate, iar eleganta lor emana o energie neinfricata si puternica, transformand o simpla femeie intr-un star de cinema. Au fost vazuti ochelari de soare care se potrivesc cu blanile luxoase ale acestei perioade, rame aurii si lentile maronii care dau un aspect ultra sic, ochelari de soare in combinatie cu cerceii.

Chloe

Lentile translucide

Lentilele din plastic translucid reprezinta una dintre cele mai mari tendinte ochelari de soare ale sezonului toamna iarna 2018 2019, un stil vibrant aparte cu trimiteri in viitor si care denota incredere in sine. Daca iti doresti sa arati machiajul, purtand o astfel de pereche de soare, iti va permite acest lucru, demonstrand in acelasi timp faptul ca o astfel de vizibilitate, poate fi la fel de pretioasa si luxoasa. Au fost vazute astfel de rame ducandu-ne cu gandul la ski, rame patratoase supradimensionate, ochi de pisica, totul pentru un look indraznet si elegant.

Dior

Ochelari de soare futuristi

Aceasta tendinta s-a regasit cam in toate celelalte – esentiale ale sezonului toamna iarna 2018 2019, dar luata in particular, are eleganta, inteligenta si este rezultatul unei culturi moderne. Au fost vazuti ochelari de soare cu influente retro futuriste, rame foarte colorate cu aspect de kitsch, aspecte jucause si robotice sau cu trimiteri bizare si atragatoare in acelasi timp, facandu-ne sa intelegem faptul ca nu exista limite atunci cand este experimentat acest stil.

Miu Miu

Ochelari sexi de bibliotecara

Cu ceva trimiteri catre ochii de pisica, aceasta tendinta a sezonului toamna iarna 2018 2019 demonstreaza, pe langa aspectul apetisant, ca traditionalul si clasicul nu sunt plictisitoare sau obositoare, mai ales cand sunt concepute fara a exagera. Au fost vazuti ochelari back-to-school cu lentile translucide, ochelari care transmit vibratia si placerea de a citi carti, dar si ochelari de soare pentru femei care isi doresc sa pastreze o aura mai rezervata.

Bottega Veneta

Comments are off this post!