Orange is the new colour cu Diana Pavel

Orange is the new colour este tema acestui machiaj realizat, in care am tinut cont in primul rand de iris.
Famost

Orange is the new colour este tema acestui machiaj realizat, in care am tinut cont in primul rand de iris. Irisul albastru poate avea diferite inflexiuni de gri sau verde si in functie de lumina, culoarea poate deveni incerta. Pentru ca am vrut sa cresc intensitatea albastrului din iris, am folosit farduri orange si farduri care au in compozitia lor culoarea orange.

Un vechi proverb romanesc spune ca ochii reprezinta oglinda sufletului, pentru ca prin intermediul lor poti citi cu usurinta tot ce se petrece in interiorul persoanei respective. Un vechi proverb romanesc spune ca ochii reprezinta oglinda sufletului, pentru ca prin intermediul lor poti citi cu usurinta tot ce se petrece in interiorul persoanei respective.

sa aleaga nuantele fardului tinand cont nu doar de culoarea ochilor, ci si de cea a parului si tenului, asa cum am facut eu in tema Orange is the new colour.

Pentru make-up artisti, ochii reprezinta mult mai mult decat o oglinda a sufletului. Ei sunt plansa lor de lucru pe care isi astern cu maiestrie talentele, obtinand din cele mai simple sau inedite combinatii adevarate opere de arta.

In arta machiajului, din punct de vedere tehnic, se pune accent pe doua caracteristici fundamentale ale ochilor: nuanta si forma. In functie de acestea doua, alegem tipul si nuantele unui machiaj care se potrivesc. Ceea ce sfatuiesc toate femeile pe care le machiez si le initiez in arta make-up-ului este sa aleaga nuantele fardului tinand cont nu doar de culoarea ochilor, ci si de cea a parului si tenului, asa cum am facut eu in tema Orange is the new colour.

Inainte de secolul al XV-lea, culoarea oranj nu avea un nume exact, chiar daca se folosea la picturi pe pereti, manuscrise sau in alte domenii, ci se numea pur si simplu ”rosu-galben”. Astazi, se gaseste in diferite nuante sub diferite denumiri, principala fiind derivata din binecunoscutele portocale. De-a lungul timpului, au aparut diverse nuante mai inchise sau mai deschise.

Makeup&text : Diana Pavel / Model : Crina L.