Palarii 2021-tendinte si moda primavara-vara

Daca e sa vorbim de principalele tendinte palarii 2021 vom observa ca si acest segment al accesoriilor a fost afectat in acelasi mod ca toata industria modei.

Daca e sa vorbim de principalele tendinte palarii 2021 vom observa ca si acest segment al accesoriilor a fost afectat in acelasi mod ca toata industria modei, multi dintre palarierii cu care lucrau casele de moda, restrangandu-si sau chiar suspendandu-si activitatea.

Cu toate acestea, au fost vazute destule palarii pe pistele de prezentare, in asa fel incat prezentarile sa nu fie vazute ca saracacioase, iar casele de moda au facut tot posibilul ca palariile pentru sezonul 2021 sa fie memorabile.

Palarii tip bowler supradimensionate

Una din cele mai remarcabile tendinte palarii 2021 sunt cele tip bowler realizat supradimensionat, un articol vestimentar excentric, mai ales pentru cele ce vor sa fie altfel. Vorbim de colectia realizata de Nina Ricci unde au fost vazute astfel de palarii in nuante solide de alb, albastru, lavanda, verde neon.

Una din cele mai remarcabile tendinte palarii 2021 sunt cele tip bowler realizat supradimensionat
Nina Ricci

Sufragetele

Bineinteles ca in ziua de astazi cand informatia circula foarte repede, anumite lucruri isi pun amprenta peste tot, politicul facandu-si simtita prezenta in cele mai importante tendinte palarii 2021, cu ajutorul lui Christian Siriano. S-au remarcat palariile de barca plate, cu boruri, cele cu mesaje pe ele si chiar daca nu toate au avut influente politice, aratau destul de sic in culori solide sau imprimeuri distractive.

anumite lucruri isi pun amprenta peste tot, politicul facandu-si simtita prezenta in cele mai importante tendinte palarii 2021,
Christian Siriano

Palarii albe

Una dintre cele mai “izbitoare” tendinte palarii 2021 au fost palariile albe realizate de Thom Browne. Iar faptul ca erau crosetate din lana alba, a completat viziunea colectiilor per total, una putin bizara de altfel, fiind vazute palarii de soare cu boruri, palarii de pescar sau tip bucket.

Una dintre cele mai “izbitoare” tendinte palarii 2021 au fost palariile albe realizate de Thom Browne.
Thom Browne

Casual

Practice si relaxante, palariile de vara realizate de Celine, au atras atentia in mod deosebit, fiind ajutate si de cadrul in care s-a desfasurat prezentarea: stadion. Palariile au avut atingeri sportive casual la fel ca tinutele, realizate din tesaturi moi; notele de lux si-au facut si ele simtita prezenta.

Celine

Viziera

Avand un aspect practic si sportiv, vizierele se inscriu printre cele mai importante tendinte palarii 2021, fiind vazute palarii cu margini largi imprimate cu detalii de esarfa, influente sport, insertii de cristale, LOOK-uri luxoase.

Versace

Palariile tip bucket

Una din cele mai prezente tendinte palarii 2021 au fost cele tip bucket, varietatea lor fiind imbucuratoare, dar inca nu ne putem pronunta daca ele vor fi cele mai purtate. Au fost vazute astfel de palarii traditionale, printate, variante feminine si confortabile datorita imprimeurilor florale sau a modelelor crosetate.

Una din cele mai prezente tendinte palarii 2021 au fost cele tip bucket, varietatea lor fiind imbucuratoare,
Anna Sui

Margini largi

Sezonul palarii 2021 nu ne-a oferit prea multe optiuni traditionale sau din paie, dar exista destule modele de palarii care sa fie in concordanta cu o tinuta fluida de vara. Au fost vazute variante structurate, margini largi intoarse oferind senzatia de casual, modele potrivite stilului street style sau chiar si gradinaritului.

Paul Costelloe