Pitti Connect-noua platforma digitala Pitti Immagine Uomo

Pitti Connect este online incepand cu data de 16 iulie.

Pitti Connect este online incepand cu data de 16 iulie. Editia a 98-a a Pitti Uomo a inceput pe noua platforma digitala a Pitti Immagine. Se pot accesa propunerile de brand, pentru a descoperi colectiile primavara-vara 2021 intr-o atmosfera plina de energie. Se pot programa intalniri si discuta cu brandul, se pot face cercetari inteligente si comenzi prestabilite. Lista brandurilor se extinde zi de zi cu noi si transforma acest salon digital usor de vizitat – plin de propuneri, functional si sigur, care depaseste granitele fizice si temporale – si, mai ales, sa fie monitorizat constant, cu bogatul calendar zilnic de evenimente digitale si proiecte speciale ale The Billboard. Toate online pana pe 9 octombrie.

Save the Duck

Multe inovatii pentru Save the Duck, una dintre caracteristicile speciale ale marcii de referinta a calendarului Billboard. Connect Pitti gazduieste debutul liniei Pro-Tech, caracterizata printr-un spirit al liderilor urbani, cu Gore-Tex® Infinium 100% reciclat si DWR fara PFC. Colectiile primavara-vara 2020-2021  aduc intoarcerea colectiei capsula SKYSCRAPER, in colaborare cu Satoshi Yamane: imbracaminte de inspiratie orientala realizata din tesatura Gore-Tex® din poliester 100% reciclat.

Piesele cheie ale colectiei

Geaca cu gluga in culoarea nisipului din GORE-TEX® cu finisaj DWR este punctul culminant al colectiei Pro-Tech. In timp ce unele dintre cele mai interesante propuneri ale colectiei SKYSCRAPER, proiectate in colaborare cu Satoshi Yamane, este camasa cu maneci lungi antracit, cu patru buzunare in stil militar si o vesta, disponibila atat in nuanta nisip, cat si in culoare antracita, ce accentueaza liniile curate ale estetica designerului japonez.

Paul & Shark

Paul & Shark este, de asemenea un protagonist al proiectului Pitti Uomo Special Features, care prezinta publicului colectia capsula Shark Trust la Pitti Connect, in colaborare cu ONG-ul cu acelasi nume angajat in protectia rechinilor: o colectie realizata din reciclat poliester obtinut din sticle de plastic, care scrie un nou capitol al proiectului SAVE THE SEA si se adreseaza consumatorilor moderni si constienti, atenti la mediu, dar si la moda.

Piesele cheie ale colectiei

Exista doua piese din colectia capsula Shark Trust, care ies in evidenta imediat: jacheta Paul & Shark X Typhoon si puloverul cu logo. Luand ca punct de plecare patrimoniul performant si cautarea de produse de cea mai inalta calitate specifica Paul & Shark, brandul a conceput si patentat tesaturi care ofera protectie impermeabila si rezistenta la vant, potrivite pentru cele mai dificile conditii si, in acelasi timp, o abordare durabila.

Info&foto: pittimmagine.com