Pitti Uomo 99-platforma cu care sa experimentezi de oriunde

Pitti Uomo 99 este evenimentul care marcheaza oficial inceputul calendarului modei masculine.

Pitti Uomo 99 este evenimentul care marcheaza oficial inceputul calendarului modei masculine. Este locul care aduna comunitatea modei pentru a sarbatori colectiile noului sezon, a conecta marcile cu cumparatorii si jurnalistii, a genera noi relatii si a face noi descoperiri. Anul acesta se lanseaza Pitti Uomo 99 – platforma inovatoare digitala Pitti Connect ce este deschisa din 12 ianuarie si va oferi in mod regulat continut nou pana la sfarsitul lunii martie.

Dupa succesul obtinut anul trecut, Pitti Connect este din nou centrul de referinta unde puteti gasi tot ce aveti nevoie despre Pitti Uomo 99, din confortul casei dumneavoastra. Acum, este posibil sa consultati cu usurinta previzualizarea colectiilor expozantilor din aceasta editie, impreuna cu informatii exclusive despre proiectele lor speciale. Cumparatorii si jurnalistii vor putea, de asemenea, sa contacteze companiile direct si sa rezerve tururi virtuale ale showroom-urilor lor.

 Pitti Uomo 99 - platforma inovatoare digitala Pitti Connect ce este deschisa din 12 ianuarie
Hirofumi Kurino

Pitti Connect va oferi descoperiri si experiente mereu noi, printr-o serie de continuturi originale, inclusiv oferte speciale dedicate cumparatorilor de top si selectia lor de produse la targ, istoria unor marci, interviuri cu designeri si modalitati de stil motivate pentru ghidarea vizitatorilor prin colectii.

Pregateste-te pentru primele sneak peeks exclusive ale unora dintre colectiile preferate pentru toamna-iarna 2021-2022! Lansarea evenimentului in acest an a fost o deschidere exceptionala cu Brunello Cucinelli; pe 12 ianuarie, cunoscutul designer italian propunand un eveniment special in streaming live de la sediul companiei din Solomeo, previzualizand colectia sa de toamna-iarna 2021/2022

Aceste colaborari, care incep cu evenimente speciale in format digital, reprezinta un fel de manifest al proiectului general pe care il propunem expozantilor nostri.

Agostino Poletto, director general Pitti Immagine

Pentru moment, fa-te confortabil, relaxeaza-te si fii la curent cu tot ceea ce se intampla la Pitti Uomo 99 de pe Pitti Connect!

Pentru moment, fa-te confortabil, relaxeaza-te si fii la curent cu tot ceea ce se intampla la Pitti Uomo 99 de pe Pitti Connect!

Info&foto: uomo.pittimmagine.com