Post Event Creativo 2017

Media

Post Event Creativo 2017

53

[intro]Centrul Bucurestiului a fost invadat de pasionatii de moda prezenti la #Creativo.[/intro]
Mii de oameni au fost prezenti, weekend-ul ce tocmai s-a incheiat (11-12 Noiembrie), la cel mai tare eveniment al toamnei, dedicat industriei fashion si antreprenoriatului. S-au incheiat cele doua zile de #Creativo, proiect aflat la cea de-a patra editie, un proiect unic pe piata din Romania. #Creativo, locul de intalnire al pasionatilor de moda, alaturi de Malagamba Bucurestiului si The Ministry Of Elegance.
Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural ARCUB, acolo unde s-au desfasurat ateliere si workshopuri gratuite sustinute de Atelierele ILBAH, avand ca tematica brodatul, cusutul, croitul dupa tipare, desenul de moda etc. De asemenea, vizitatorii au avut parte de demonstratii la nivel inalt cu tot ceea ce inseamna masini de cusut, surfilat, brodat, casnice si industriale, folosite in industria textila si puse la dispozitie de CusutsiBrodat.ro.


Malagamba Bucurestiului’’ vrea sa renasca curentul malagambist al perioadei interbelice prin stilul vestimentar tipic intalnirilor lansate de celebrul Sergiu Malagamba, in conjunctura schimbarilor produse in societatea romanesca de atunci si acum.
The Ministry of Elegance” a devenit o traditie, reusind sa descopere, cu fiecare noua editie, noi stiluri si personalitati. Pentru a mentine si educa stilul personal al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, “The Minister of Elegance” evidentiaza, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal.

Conferintele #Creativo, surse de inspiratie pentru Start-up-uri in moda
Sala de conferinte de la ARCUB, a fost, pe parcursul celor doua zile de #Creativo, plina. Sute de oameni s-au inscris online si au venit sa asculte sfaturile profesionistilor in domeniu. Invitati celebrii au vorbit publicului despre provocarile industriei de fashion din Romania, metode de promovare dar si variante de finantare ale micilor ateliere de creatie. Printre speakeri s-au numarat designeri celebri, bloggeri si dar si specialisti din domeniu: Mirela Diaconu, Florin Dobre, Dorin Negrau, Silvia Serban, Andrei Vulpescu, Oana Tache, Ines Turturica, Miruna Ardelean, reprezentanti ai Bancii Transilvania si multi altii.

Despre #Creativo:
#Creativo este un proiect ce indeamna pasionatii de moda sa se apropie de acest domeniu, acestia avand ocazia sa participe la conferinte, workshop-uri si ateliere gratuite organizate de cunoscuta scoala Atelierele ILBAH. Pentru cateva ore, participantii au ocazia sa se afle in rolul unui croitor, proiectant de tipare sau designer vestimentar si sa utilizeze echipamente de ultima generatie puse la dispozitie de CusutsiBrodat.ro. Evenimentul a fost gazduit de ARCUB- Hanul Gabroveni, in inima Bucurestiului, acesta fiind sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/11/creativo-2017-invitati.jpg”]

Despre organizatori:
Atelierele ILBAH este unul dintre cei mai mari organizatori de cursuri de calificare si formare profesionala din Romania, autorizate Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari. Tiparedecroitorie.ro este primul si cel mai complet magazin online din Romania specializat in distributia de tipare de croitorie. Acesta ofera sase marci de renume din Europa si SUA precum si tipare de designer creatii marca DKNY, Guy LaRoche sau Michael Kors. Cusutsibrodat.ro cu o vechime de peste 20 de ani pe piata utilajelor de pentru industria confectiilor din Romania, BRO ROM Industrial Machines este reprezentant oficial in tara noastra a cunoscutelor branduri Brother si Bernina, oferind solutii complete pentru industria confectiilor.

Parteneri: Primaria Capitalei, ARCUB, PRYM

Parteneri media: Femeia, acasa.ro, eva.ro, 9am news, Dialog Textil, Burda International RO, Creative Class, Radio Guerilla, Diva Hair, Povestea Casei, Oanatache.ro, Denis Radu, Presa in Blugi, Bucharest Style, Barbosul.ro, Stil Masculin, Businesstexin.ro, gabrielasimion.com, The Socialite, instilulmeu.ro, Naked Brands, Social Agenda, vulpescu.eu, umblat.ro, SundayPR Magazine read-my- mind.ro, FAMOST, Cosmopolitan, Burda style, Femeia., Ok! Magazine, Click pentru femei, Eva.ro, Life.ro, Casa si gradina, Ioana, Mami, Practic Idei pentru Casa, Gradina si Apartament, Happytude.ro.
Parteneri: Primaria Capitalei, Arcub.ro si Prym Romania.

Sponsori, Jägermeister, Martini, Evian, Dom’ Profesor ,K’dor Flowers

Colaboratori: Mirela Diaconu, Razvan Valceanu, Beauty One

Evenimentul este sustinut de Banca Transilvania.

Info&foto: comunicat de presa Creativo

Comments are off this post!