Poveste de iarna-un spectacol original si plin de culoare

Media

Poveste de iarna-un spectacol original si plin de culoare

"Poveste de iarna” se invarte in jurul unei fetite - Cea mai Cuminte Fetita din Lume.
156

Poveste de iarna este un frumos cadou, un spectacol extraordinar, plin de culoare, muzica si dansuri; in asteptarea Craciunului, echipa Teatrului Muzical „SAPTE” Galati le ofera copiilor, sambata, 14 decembrie, ora 11,00, la Casa de Cultura a Sindicatelor aceasta piesa, adaptata dupa mai multe povesti, de catre regizoarea si scenarista Isabela Oancea.

Subiectul spectacolului „Poveste de iarna” se invarte in jurul unei fetite – Cea mai Cuminte Fetita din Lume. Ea porneste intr-o aventura in jurul lumii pentru a-si salva jucaria insufletita primita de Craciun, cadou ravnit, de altfel, si de Craiasa Zapezii. In calatoria ei, Fetita se opreste in mai multe tari, prilej de a cunoaste obiceiurile de Craciun ale altor popoare. Alaturi de ea, micii spectatori vor face un periplu muzical divers si antrenant si ii vor cunoaste, printre altii, pe Befana in Italia, pe Babouska in Rusia, pe Jack Frost (personaj negativ celebru al popoarelor nordice), pe dansatorii sau colindatorii din Grecia si America.

Va invit sa vedeti, cu intreaga familie, un spectacol vesel, care celebreaza spiritul universal al Craciunului! Este o productie de mare succes pe toate scenele din intreaga tara unde am ajuns de-a lungul anilor cu acest spectacol si ne bucura sa il jucam si pentru copiii din Galati,

declara Isabela Oancea, managerul Teatrul Muzical „Sapte” Galati.

Din distributie fac parte binecunoscutii actori de la compania teatrala privata (Luminita Vologa, Mihai Paun, Isabela Oancea, Gianina Sion, Vlad Ajder), iar alaturi de acestia vor evolua si micii actori pregatiti la Teatrul de Copii pentru Copii Galati. Biletele pot fi achizitionate atat online (https://eventbook.ro/theater/bilete-poveste-de-iarna), cat si de la casieria Casei de Cultura a Sindicatelor Galati.

Teatrul Muzical „SAPTE” este singura companie privata de teatru din oras, formata exclusiv din profesionisti cu experienta in domeniu (actori, regizori, coregrafi, balerini). Cu aproape 10 ani de activitate si cu un repertoriu bogat si divers, prezentat pe scene din Galati si din tara, compania de teatru are ca misiune crearea unei alternative culturale de calitate pentru iubitorii de teatru de toate varstele.

Comments are off this post!