Printre blogurile de moda din Romania cu louise.ro

Cum mi-am facut un obicei din a va oferi modele inspirationale, iata ca am dedicat acest numar Luizei de la www.louise.ro.

[dropcap custom_class=”bl”] Daca ati crezut ca blogging-ul de lifestyle e o treaba de adolescente care, pana cand isi descopera vocatia, se ocupa cu scrisul si statul la poze… hmmm… eroare! Stiti bine ca de ani de zile va tot spun ca prejudecatile nu au cum sa stea in vecinatatea unor oameni inteligenti si, tocmai de aceea, am cautat intotdeauna sa aduc in prim-plan oameni frumosi, rafinati. [/dropcap]

Cum mi-am facut un obicei din a va oferi modele inspirationale, iata ca am dedicat acest numar Luizei de la www.louise.ro, o femeie care, desi nu stie cum a ajuns la 40 de ani, nu uita, in schimb, sa fie, zi de zi, om. Pentru a-si intretine si desavarsi natura umana, traieste, nu doar exista, si asta o face admirand natura (mai ales cerul, cu formele, culorile si povestile lui nescrise), ascultand muzica, visand, iubind si lasandu-se iubita.

La un om cu o asemenea tinuta, nu ai cum sa nu observi, ca o constanta, armonia din ganduri. Daca a ajuns sa creada ca viata se imparte in succese si in experiente este pentru ca detesta conotatiile negative pe care le-ar putea presupune insuccesul. Pur si simplu, acestea vin in contradictie cu firea ei solara, care nu-i permite sa-si piarda timpul pe lamentatii si stagnari sufletesti. De altfel, ea insasi se defineste drept o persoana care a facut in viata ceea ce a simtit si a privit acest lucru ca pe o adevarata binecuvantare, fiindca a impiedicat-o sa acuze vreodata pe altcineva pentru ceea ce nu i-a iesit cum si-a propus. Experiente, cum ziceam…
Nu ascunde faptul ca avut si perioade mai umbrite, insa a gasit intotdeauna resursele interioare pentru a le depasi, pentru ca a avut intuitia de a lua trenul potrivit, din singura gara in care trebuia sa se afle in acel moment.

In calatoria sa, nu si-a afisat virtutile ca pe un trofeu, ci a mers discret si demn, invatand ca a pastra un echilibru in toate este sinonim cu nobletea. Adoptand o atitudine cu stil, adora indrazneala din tinute, insa detesta penibilul care inflameaza privirea. De asemenea, considera ca ”acel ceva” poate veni din modul in care ”stii sa pui in valoare tocmai lucrurile fara valoare”. E o arta si asta!
Daca e sa o inspire o persoana, aceasta este, cu siguranta, tatal ei care i-a daruit carti, cu fiecare ocazie pe care o avea. Si cand nu o avea, el insusi o creea. Dar, paradoxal, o mai inspira si rautatea oamenilor din jur, care a determinat-o, de fiecare data cand s-a lovit de ea, sa caute resursele interne care sa faca din ea un om mai valoros.
Si iata cum ne intoarcem la adevaratul laitmotiv al existentei ei: bunatatea. Cu astfel de prieteni printre noi, nu are cum sa moara vreodata speranta ca lumea poate deveni un loc cu mai multa lumina!

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/10/blog-moda-romania-www.louise.ro_.jpg”]

Text : Avera Make-up Artist