Printre Blogurile de Moda din Romania cu Liana Popa (VII)

Tendinte&Stil

Printre Blogurile de Moda din Romania cu Liana Popa (VII)

16

A v e t i  s i  p e  r o z ? Da, mereu cate ceva! Azi o curea, maine un ruj, o pereche de pantofi… sau-cu atat mai mult – o atitudine! Asta ne-o spune Liana Popa, care, fiindca a terminat ISTORIA ARTELOR, este copywriter de meserie, face fotografie din pasiune si are un blog, din placere. Pe baza acestui lant al consecintelor, unde ar putea ea sa isi gaseasca inspiratia, daca nu in tot ce vede, simte, iubeste si devoreaza: carti, tablouri, filme, targuri de vechituri, concept store-uri, drumuri, vise, oameni, bloguri. Sunt tocmai acele lucruri care, fie ii plac si pe care le asimileaza in imaginea ei de ansamblu, fie, dimpotriva, neplacandu-i, o fac sa isi dea seama unde vrea, de fapt, sa ajunga.

Evident, fiindca are un blog de moda, am vrut sa stim care este stilul vestimentar care o defineste.

Acum ceva vreme, as fi raspuns, fara sa clipesc, ca ma defineste stilul asortatului abstract. Obisnuiam sa arunc pe mine haine, intr-o aparenta dezordine. Dar, ca intr-o pictura abstracta, exista, totusi, o ordine. Sau o dezordine! Intre timp, tot experimentand si lovindu-ma, din ce in ce mai mult, de bloggerite, haine si stiluri, am ajuns la intelepciunea simplitatii. Chiar scriam pe blog ca voi adopta Stilul Cate 5. Pentru ca asa as dori sa arate garderoba mea, in grupe de cate 5: 5 tricouri gri, 5 camasi albe, 5 rochii negre, 5 perechi de jeansi, 5 incaltari comode, 5 genti simple, 5 bijuterii minimaliste. Si cam atat. Sa fie putin si bun

afirma Liana.

Ei bine, fiindca si noua ne place formula de 5, vom tine cont de sugestiile ei in orice calatorie a noastra care porneste din dulapul cu haine si sfarseste in strada sau in cine stie ce loc special, numai bun de asortat cu o tinuta wow!

Your email address will not be published. Required fields are marked *