Printre Blogurile de Moda din Romania cu Silvia Campeanu si Raluca Barbu (VIII)

Tendinte&Stil

Printre Blogurile de Moda din Romania cu Silvia Campeanu si Raluca Barbu (VIII)

72

Pe SILVIA CIMPEANU si pe RALUCA BARBU le intalnim in fiecare punct fierbinte al modei capitalei, desi felul in care se imbraca este demn de orice capitala a modei! Impreuna se ocupa de Buchare Style , un site ce surpinde in imagini si cuvinte tot ceea ce inseamna un parcurs fashion ce porneste din strada si ajunge pe catwalk. Acest itinerar nu se rezuma doar la materiale informative cu descrierea unor outfituri originale, ci este presarat cu interviuri si noutati de la evenimente si gale destinate designerilor vestimentari autohtoni.

Am urmarit de ceva vreme activitatea lor si trebuie sa marturisim ca, impartasind pasiunea pentru street style, consideram ca pot fi, fara doar si poate, un punct de referinta esential. Daca Silvia isi gaseste inspiratia in foarte multe locuri, calatorind, privind in fiecare zi cu atentie arhitectura fiecarui loc, citind reviste de moda, urmarind siteuri si bloguri de specialitate sau gandindu-se la look-urile favorite din catwalkurile sezonului in curs, Raluca recunoaste ca iubeste sa urmareasca blogurile de moda din strainatate, serialele si nu numai, fiindca se intampla sa gaseasca surse creative in cele mai neasteptate locuri. De cele mai multe ori, ele se joaca si experimenteaza, concentrandu-se asupra unei piese pe care vor neaparat sa o poarte si creand in jurul ei un outfit.

Intrebate de noi care ar fi stilul care le defineste, cele doua prietene par foarte hotarate.

SILVIA afirma:

”In linii mari, ma defineste stilul clasic, cu accente elegante sau masculine. Dar in acelasi timp, de multe ori aleg tinutele feminine, boho sau inspirate din anii ‘80.”

RALUCA, in schimb, ne impartaseste ca stilul ei este

”unul vintage cu un touch modern, iar recent am adoptat stilul all black”.

Ei bine, fetelor, adoram portiile duble de moda pe care ni le oferiti! Si mai stiti ceva? Nu am luat nici ca avertizare, nici ca amenintare fraza voastra de pe blog: ”Think wisely before you dress-up, because we’re gonna be looking for you”, ci ca un indemn venit din partea unor persoane avizate, indemn pe care, adaptat putin, vi-l facem si noi voua: Suntem cu ochii pe v oi! Si ne place mult-mult-mult ceea ce vedem!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *