Revista Famost-Decembrie 2017

Revista Famost

Revista Famost-Decembrie 2017

86

Descarca Revista FAMOST Decembrie 2017 GRATUIT AICI!

Decembrie

Iata-ne ajunsi in mult asteptata luna de iarna, o perioada destul de agitata, frumoasa, friguroasa, in care ne facem bilantul, ne pregatim de sarbatori si de intrarea in Noul An. Emotiile, gandurile bune si lucrurile frumoase, sunt cele care domina starea de spirit a multora dintre noi, impreuna cu sperantele unui nou inceput si pe care, ni le dorim concretizate incepand cu 2018, dupa acea stare de dezmorteala, evident!
In aceasta editie, am dorit si am reusit, sa strangem cat mai multe persoane din cele care au fost prezente in paginile noastre de-a lungul anului 2017, sa le aflam gandurile la sfarsit de an si cele specifice noului inceput. Tot fiind momentul bilanturilor, am facut o retrospectiva a tendintelor din moda ale acestui an, si pentru ca tot este o perioada a vacantelor si a timpului liber, iar daca pasiunea ta este moda, Andreea Eftimie iti propune o lista cu filmele dedicate acestei industrii.

Apasa pe fotografie pentru a descarca revista!

Sfarsitul unui an, noi il marcam cu un nou inceput si anume, o noua colaborare, cu autoarea blogului “Blog de Zambit“, care ne-a promis in fiecare editie a revistei, cate un zambet; ii uram “Bine ai venit!“ si la cat mai multe zambete si clipe frumoase! Tot la capitolul oameni exceptionali, Adina Mitrica ne face cunostinta cu Andrei Popa, un tanar foarte talentat, care face lucruri deosebite cu poezia si grafica. Legat de sarbatori, Violeta Simion ne atrage atentia asupra stresului care vine odata cu aceasta perioada, iar Dorina Ursu ne ofera solutii de insanatosire – daca suntem raciti, cu tratamente naturale.
In rest, avem rubricile traditionale, sfaturi pentru mamici, pentru a fi fericiti, sfaturi de ingrijire, pe care va invitam sa le descoperiti singuri si sa le gasiti – cel putin interesante!
Va dorim toate cele bune pana data viitoare, sarbatori fericite, linistite si multa bucurie in suflet!

Comments are off this post!