Revista Famost – Editia August 2016

Revista Famost

Revista Famost – Editia August 2016

35

Descarca Revista Famost – August 2016 in mod GRATUIT, AICI!


Iata-ne ajunsi in luna august  cu Revista Famost, o luna destul de populara si asta probabil prin prisma celor care se bucura de vacante – in mod special. Noi suntem aici cu voi si pentru voi, bucurandu-ne ca ne sunteti aproape si ne cititi. Avem o editie pe care – speram noi – o veti aprecia la fel de mult ca si pe celelalte, atat din punct de vedere al subiectelor cat si al invitatilor nostri.

Astfel, pe langa subiectele cu care v-am obisnuit in fiecare editie, incercam sa ne pregatim din mers pentru sezonul toamna-iarna 2016-2017 si suntem atenti la tendinte, fie ca vorbim de culori, incaltaminte, genti de mana sau bijuterii (Madamme Bijoux). Si pentru ca am amintit de invitati, vrem sa va facem cunostinta prin intermediul unui interviu si a fotografiilor, cu doua persoane care fac parte din echipa brandului romanesc de haine – Imperium by Mavrodinescu si anume Ionelia Grigore si Alexandra Marin. Tot la invitati speciali, in cadrul rubricii “De vorba cu Laura“, o avem invitata pe Ana Aioanei, cea care a reusit sa dea o noua fata conceptului de ceainarie: Ceainaria Anette! Tot la capitolul invitati, in cadrul rubricii “Printre blogurile de moda din Romania“, o avem invitata pe Iuliana – cea care este in spatele blogului Pink Wish. Tot aici, facem o trecere usoara la fel de optimista, si ii lasam pe Emanuel Puchiu si Laura Urdareanu sa scoata din maneca, un As de inima roz la solicitarea Adinei Mitrica.

Si pentru ca am amintit de vacante, Alina Dragan ne invata cum sa ne machiem pentru plaja si de ce anume ar trebui sa tinem cont. Continuand pe linia ingrijirii si a frumusetii, avem muuulte sfaturi si articole in aceasta privinta si cum alimentatia de zi cu zi merge mana in mana cu frumusetea si starea noastra de bine, va vom explica ce inseamna de fapt etichetele de pe alimente, de ce sucurile detoxifiante sunt periculoase si ce remedii naturiste rapide avem, cele din urma, fiind-ne explicate de doamna nutritionist terapeut – Dorina Ursu.
Ce inseamna viitorul in ceea ce priveste cumparaturile si cum ar arata un mall in viitor puteti gasi tot aici, iar daca nu va simtiti bine la locul de munca, ar trebui sa revizuiti cauzele, intr-un articol dedicat acestui subiect. Marius Gabor afirma raspicat “Iubec femeia“, Alina Stancioiu ne face cunostinta cu Mamaie Coca, iar Bencze Marta Iozefina ne aduce in prim plan, insemnatatea unui simplu “Multumesc“.

Va invitam asadar, sa parcurgeti paginile revistei noastre, alaturi de noi, de invitati si articole, va dorim lectura placuta si toate cele bune pana data viitoare!

Comments are off this post!