Revista Famost-Editia Mai 2017

Revista Famost

Revista Famost-Editia Mai 2017

85

Descarca Revista FAMOST – MAI 2017 GRATUIT AICI!


Iata-ne deja ajunsi in luna mai a lui 2017 cu o primavara care s-a cam incapatanat din punct de vedere al temperaturilor sa isi faca simtita prezenta mai repede! Cu toatea astea, nimic nu ar trebui sa ne impiedice pe fiecare sa ne vedem de ale noastre in continuare, filosofie adoptata si de noi, aceasta editie fiind dovada ca am si pus in aplicare ceea ce gandim.

Pentru cele dintre voi care se gandesc la vacante, venim in intampinarea lor cu tendintele resort ale acestui sezon, completate de tendintele presezon ale acestei toamne; tot la capitolul moda, avem diverse sugestii vestimentare pastrand influentele acestei perioade. Moda inseamna si lucruri dragute, dichisite, iar CHOOFI este dovada vie acestui lucru, materializata printr-un interviu foarte interesant pe care il gasiti la rubrica “De vorba cu Laura si … “. Let’s talk about fashion este un interesant blog destinat preponderent modei, analizat si prezentat de Avera make-up artist.

Apasa pe fotografie si descarca GRATUIT revista!

Apasa pe fotografie si descarca GRATUIT revista!

Avem de asemenea, multe sfaturi de frumusete si ingrijire, alaturi de o conditie fizica buna, pentru ca avem nevoie sa aratam bine si sa fim in forma pe timpul verii; iar daca vrem sa ne relaxam, o putem face prin intermediul masajului, sau mai bine: putem invata sa facem masaj de la materialul prezentat de Academia Giulia!

Lucruri mici, dar mari ca efect putem face in casa noastra pentru a avea un confort maxim, aflam ce este esential pe biroul de lucru, iar pentru domnisoarele care isi doresc sa fie independente si pentru adolescenti in general, avem un frumos material; aaa.. si in cazul in care aveti un banchet, mergeti la pagina 94 pentra a afla de la Anca Stoica ce trebuie sa imbracati! Iar pentru cei care doresc sa faca ceva cumparaturi, Adina Mitrica va recomanda “Magazinul de poezie” de la pagina 44.

In rest, avem multe sfaturi de sanatate, ingrijire, modeling, pe care le veti descoperi voi insiva, rasfoind Revista Famost Editia Mai 2017!

Lectura placuta si toate cele bune pana data viitoare!

Comments are off this post!