Revista FAMOST-Februarie 2017


DESCARCA Revista FAMOST februarie 2017 GRATUIT AICI!


Tendinte, tendinte, tendinte … cam asta ar fi cea mai potrivita caracterizare a editiei din februarie 2017 a revistei FAMOST; si avem tendinte care s-au regasit pe catwalk pentru sezonul primavara-vara 2017 atat din vestimentatie, accesorii, cat si din frumusete.

Bine, asta nu inseamna ca ne-am limitat doar la aceste subiecte si venim in sprijinul acestei afirmatii prin cele doua interviuri – legate tot de moda evident, in ordinea aparitiei, cu Isabela Teodor – designer vestimentar, respectiv Alina Emandi – creatoare de bijuterii (intervievata de Laura Veronica Sima), din care veti afla multe lucruri frumoase si veti descoperi in acelasi timp si omul din spatele procesului de creatie.

Revista-Famost-Februarie-2017

Inauguram o noua rubrica prin intermediul managerului Abelle Boutique – Anca Stoica si intitulata „Fashion in Store @Abelle„, avem rubrica traditionala „Printre blogurile de moda din Romania” in care Adina Mitrica o are invitata pe Laura Gheorghe si avem „Coronite pentru mirese” cu Madamme Bijoux in sprijinul tendintelor rochiilor de mireasa pentru primavara-vara 2017; iar daca tot suntem la mirese, Alina Dragan propune un ghid de pregatire pentru machiajul profesional.
Avem multe sfaturi de sanatate, ingrijire si infrumusetare, atat naturiste cat si cu ajutorul interventiilor chirugicale, avem indicii in ceea ce priveste alegerea culorilor in amenajarile interioare de la managerul Keros designIulia Popa si va invitam sa faceti calatorii in trecut cu ajutorul parfumurilor. Cat de nocivi sunt microbii din casa sau daca sunt sanatosi, puteti afla in materialul dedicat acestui subiect, si va ajutam de asemenea sa identificati si sa va feriti de colegii care au energie negativa.

Andrea Antonio Raffaelli ne introduce in atmosfera Pitti Uomo 91 prin expunerea celor mai importante evenimente desfasurate pe parcursul celor 3 zile si continuam cu tendintele vestimentare masculine pentru sezonul primavara vara 2017.

Nu enumeram toate subiectele, va lasam pe dumneavoastra sa le descoperiti si, in speranta ca veti gasi subiecte atractive, va dam intalnire in primavara, in luna martie a lui 2017!
Toate cele bune si multa sanatate pana data viitoare!