Revista FAMOST-noiembrie 2017

Revista Famost

Revista FAMOST-noiembrie 2017

208

Descarca GRATUIT Revista FAMOST AICI!

Iata-ne ajunsi si in ultima luna a anotimpului cunoscut de noi ca toamna, apropiindu-ne cu pasi repezi spre iarna si sarbatorile aferente si care au inceput sa-si faca simtita prezenta undeva chiar de pe la inceputul acestui anotimp. Ce sa-i faci? Asta e marketingul, ne place sau nu.

Pana una alta, noi suntem prezenti cu aceasta editie, incercand, ca de fiecare data, sa va aducem lucruri frumoase si/sau interesante, oameni frumosi, inteligenti, care au ceva de spus si care au realizat lucruri notabile.
Ne-am axat in editia din noiembrie 2017 a revistei Famost, pe sanatate si ingrijire corporala, pentru ca majoritatea suntem foarte atenti la aceasta perioada, destul de dificila si inselatoare, dar evident, avem frumusete, moda, alaturi de rubricile traditionale. La capitolul interviuri, il avem invitat pe Ionut Paval intr-un dialog energic si sincer- exact asa cum este si el, la care adaugam si o sedinta foto, care speram sa va incante. Dupa cum stiti, oamenii cu initiativa se afla in centrul atentiei noastre, astfel ca purtam un dialog interesant cu psihologul Violeta Simion despre centrul nou infiintat de dumneaei – PsiLand; despre ce este vorba, aflati la pagina 72. Laura Veronica Sima o are invitata pe talentata make-up artista Loredana Cencu intr-un frumos interviu, in care patrundem in aceasta frumoasa lume.

Descarca REVISTA FAMOST apasand pe fotografie !

Adina Mitrica ni-l aduce in prim plan pe doctorul Vasi Radulescu, care trateaza inimi atat la propriu cat si la figurat, face acte de caritate si multe alte lucruri frumoase, iar in cazul in care nu ati aflat pana acum de el sau doriti sa aflati alte lucruri frumoase, mergeti la pagina 46! Nu lipsesc nici calatoriile ‘Printre blogurile de moda din Romania’; in aceasta editie, navigam cu Dana Ioana Manolache atat in sufletul ei, cat si pe blogul personal. Tot la capitolul moda, Andreea Eftimie ne arata ce inseamna un nume puternic – ajuns la stadiul de brand si modul in care acesta poate deveni influencer; este vorba despre Rihanna!
Foarte important in aceasta perioada, este sa avem un sistem imunitar puternic pentru a face fata diverselor incercari, tocmai de aceea, Dorina Ursu ne prezinta la pagina 77 informatii si solutii in acest sens.

Pe langa toate cele prezentate mai sus, avem multe articole despre frumusete, ingrijire, sfaturi, stil de viata si pe care, speram sa le gasiti utile, interesante si de ce nu – aplicabile.

Pana luna viitoare, va dorim multa sanatate, spor in toate si … lectura placuta!

Comments are off this post!