Sara Sampaio

Supermodele

Sara Sampaio

48

Caracteristici fizice Sara Sampaio: inaltime : 174 greutate : 54 piept : 81 talie : 60 solduri : 86 culoare par : saten culoare ochi : verzi marime picior : 37

Numita “Urmatoarea Adriana Lima”, Sara Sampaio este un model portughez (una dintre cele mai celebre din zilele noastre), nascuta pe data de 21 iulie 1991 in Porto. Punctul de plecare in cariera de modelling, a fost in anul 2007, cand a castigat concursul Cabelos Pantene; la scurt timp, a aparut in reclame pentru spray-ul de corp Axe; a devenit de asemenea, imaginea Calzedonia Mar.
A aparut in Campania Toamna-Iarna Replay 2011-2012 alaturi de Irina Shayk si in Campania Toamna-Iarna 2011-2012 Blumarine alaturi de Adriana Lima; in 2014, a castigat titlul de Rookie of the Year, datorita aparitiei in Sports Illustrated Swimsuit Issue.
Punctul maxim al carierei, a fost debutul in 2013 – luna noiembrie, in cadrul Spectacolului Victoria’s Secret, doi ani mai tarziu, devenind oficial Victoria’ s Secret Angel.

A aparut in editoriale si pe copertile unor publicatii ca GQ, Elle, Vogue, Glamour, Sports Illustrated si a castigat Portuguese Golden Globes in 2011, 2012, 2014, 2015 pentru cel mai bun model feminin.
A mai aparut in campanii pentru Armani, Blumarine, Axe, Maybelline, Replay, Asos, Victoria’s Secret, Lanidor, Pitanga, H&M, Vodafone.

Evolutia carierei, a produs multe schimbari in ceea ce priveste atitudinea, frumusetea si increderea in sine, aceste lucruri vazandu-se de la un eveniment la altul.
Nu are nicio problema a posta pe retelele de socializare fotografii cu ea nemachiata.
Este foarte discreta in ceea ce priveste familia ei, nestiindu-se mai nimic la acest capitol, cu exceptia faptului ca mai are un frate – Andre Sampaio, o verisoara – Maria Sampaio si ca parintii au fost putin mai stricti.
Are un caine pe nume Luigi.

In prezent, are contracte incheiate cu Central Models – Portugalia, The Lions – NY, Oui Management – Paris, Women – Milan, Models 1 – London.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *