Stilul de Viata, Personalitatea, Pielea – Determinante in Alegerea unui After Shave

Sfaturi

Stilul de Viata, Personalitatea, Pielea – Determinante in Alegerea unui After Shave

49

Indiferent ca abia incepi sa folosesti after shave-ul sau esti un adept convins al acestuia, inainte de a-ti achizitiona unul (si daca nu se pune problema banilor), ar trebui sa iei in considerare anumite lucruri, pentru ca achizitia sa fie una reusita.

La fel ca si un parfum, un after shave trebuie sa ti se potriveasca, sa fie in ton cu personalitatea ta. Cu siguranta ai luat contact cu diverse persoane, a caror “mireasma” nu era in ton cu modul lor de a fi, ceva nu era in regula. De aceea, este foarte important sa te cunosti, iar o astfel de alegere sa nu fie intamplatoare. Daca esti de exemplu o fire energica, mergi pe “nuante” proaspete, pe citrice, daca esti o persoana sigura pe tine si increzatoare, incearca ceva puternic, lemnos.

Gasirea unui after shave potrivit inseamna si perseverenta; mai multe vizite pe la magazinele specializate, incercarea diverselor esente, etc. Cu toate astea, puteti merge si pe varianta “dragoste la prima vedere”, pentru ca daca va place o anumita aroma a unui after shave de prima data, aveti toate sansele ca aceea sa fie alegerea perfecta.

Cunoasterea esentelor este un lucru extrem de util atat pentru alegerea personala, cat si cand vei fi solicitat in diverse situatii. Avem arome florale, lemnoase, marine, etc, multiple combinatii ale acestora in diverse proportii, iar alegerea after-shave-ului pentru tine trebuie sa fie una perfecta.

Tipul de piele afecteaza durata longevitatii mirosului de after shave, o piele uscata absorbind mai repede after shave-ul comparativ cu tenul gras.

Stilul de viata personal este de luat in considerare cand alegi un after shave; intensitatea si durata lui conteaza foarte mult. Daca ai un after shave puternic sau energic, care te-a insotit toata ziua, iar seara mergi la un eveniment, poate nu este tocmai potrivit acelasi miros sau nu vrei sa ai o combinatie de mai multe!

Daca totusi doriti o combinatie unica, puteti “mixa” mai multe esente, dar ele trebuie sa fie complementare. Nu poti amesteca esentele dulci cu cele fresh, in schimb, o combinatie intre cele dulci si mosc poate fi foarte buna.

Nu ignorati sub nicio forma opinia persoanelor de sex feminin! Daca tu esti nehotarat, ea cu siguranta va avea o parere sincera in momentul in care vei achizitiona un after shave sau esti in cautarea unuia.

Comments are off this post!