Taylor Swift a ales bijuteriile Carrera y Carrera la MTV Video Music Awards

Media

Taylor Swift a ales bijuteriile Carrera y Carrera la MTV Video Music Awards

12

Cantareata de origine americana Taylor Swift, a ales sa poarte bijuterii Carrera y Carrera in noaptea decernarii premiilor MTV Video Music Awards.

Nu este prima data cand Taylor Swift alege brandul spaniol in cadrul unei festivitati atat de importante, dar, increderea in calitate, design si originalitatea Carrera y Carrera, au fost determinante pentru una dintre cele mai in voga cantarete. Taylor a mai purtat bijuteriile Carrera y Carrera cand a primit 7 gramofoane de aur in cadrul festivitatii Grammy Awards, un inel Tiger din aur alb. Cantareata americana a sarbatorit plina de emotie si fericire aceasta noapte speciala, purtand inelul de aur galben Circulos de Fuego, o piesa favorita – datorita puterii si energiei pe care o degaja, in stransa legatura cu natura artistei.

Circulos de Fuego

Circulos de Fuego

Brandul Carrera y Carrera aniverseaza loialitatea pe care Taylor Swift a demonstrat-o si este mandru a fi amuleta norocoasa a victoriei cantaretei, care reprezinta foarte bine valorile acestuia; brandul iubeste femeia ca ea: puternica, avand o personalitate unica, puternica si libera.

Carrera y Carrera este un brand spaniol de bijuterii si este considerat a fi unul dintre cele mai prestigioase din lume. Prezenta in peste 40 de tari, compania are filiale in SUA, Japonia, Rusia si buticuri in Madrid, Barcelona, ​​Tokyo, Moscova, Dubai, Macao, Bangkok si Kuala Lumpur, printre altele.

Info: biroul de presa Carrera y Carrera/ Foto: image.net

Your email address will not be published. Required fields are marked *