Tendinte costume de baie 2018

Tendinte&Stil

Tendinte costume de baie 2018

271

La capitolul tendinte costume de baie 2018, designerii au vrut sa arate mai putina piele si avem ca dovada costumele dintr-o singura piesa … si cu toate astea, multe dintre ele sunt destul de obraznice, fie ca vorbim de sireturi sau de snur la slip. Daca esti o persoana mai conservatoare, ai de unde alege pentru a te acoperi, atat cat iti este necesar.


Ciucuri, franjuri. Ciucurii reprezinta in 2018 o tendinta care a ramas inca din sezonul trecut, aproape fiecare designer avand in colectiile prezentate, o forma a acestora, intr-o mai mare sau mai mica masura. Anumiti designeri chiar au folosit ciucurii in bijuterii de corp sau cercei.

Beach Bunny

Bretele, atasamente. Costumele de baie dau impresia ca se prabusesc si asta datorita nevoii designerilor de a folosi bretele si alte accesorizari pentru a le tine la un nivel normal. Indiferent ca sunt folosite sau doar imita, au existat multi designeri care le-au folosit in colectiile lor pentru sezonul 2018.

Hot As Hell

Fantezii. La fel ca imbracamintea ready-to-wear si haute couture, nu fiecare tinuta trebuie luata ca atare! Au fost vazute multe piese vestimentare impermeabile, iar unele dintre ele care chiar te pot tine sub apa!

Angel Brinks

Invelitori. Mereu in cautarea unor modalitati inedite de a acoperi costumele de baie si bikini, designerii au folosit metode de acoperire in forma de cape, fuste din nailon, diverse materiale folosite pe umeri sau la brau; unii probabil, mergand poate prea departe.

Beach Bunny

Dungulite. Fiind probabil inspirate si influentate de colectiile resort 2018, dungulitele au fost prezente in majoritatea colectiilor costumelor de baie 2018, atat in costumele de baie dintr-o piesa cat si din doua. Au fost vazute dungulite din cap pana in picioare sau doar la capete.

Sinesia Karol

Sireturi. Pentru sezonul 2018, bikinii stau stransi, dar sunt incluse in plus sireturi extra sub forma de dantela si accente asimetrice. Aceste costume, nu sunt facute pentru cele care doresc sa se bronzeze sau pentru cele care doresc sa se simta libere in costume de baie mai simpliste.

Frankies Bikinis

O singura piesa sexy. Aceste costume de baie nu sunt ceea ce porti in mod obisnuit! Aceste costume de baie regasite in tendintele 2018 iti arata tot piciorul, multa piele, iar anumite decupaje sau design-uri, amplifica efectul de sex appeal.

Gottex

Snur. O revenire in tendintele sezonului 2018 sunt costumele de baie cu snur, tendinta influentata poate de aparitiile celebrelor Kendall Jenner si Bella Hadid. De retinut este faptul ca aceata tendinta a fost adoptata in majoritatea colectiilor.

Frankies Bikinis

Comments are off this post!