Tendinte in moda in colectia Valentino primavara-vara 2017

Video

Tendinte in moda in colectia Valentino primavara-vara 2017

480

Tendintele in moda prezente un colectia Valentino primavara-vara 2017 au avut ca principala sursa de inspiratie – arta medievala, si in mod particular – tripiticul Hieronymus Bosch. Aceasta colectie este sub semnatura exclusiva a lui Pierpaolo Piccioli, un cercetator pasionat si fan al Renasterii, expert al tehnicilor couture si foarte curios dincolo de filosofia Valentino:

“Imi place sa imi cunosc istoria, pentru ca apoi sa o uit”,

a declarat designerul inainte de spectacol.

moda-femei-primavara-vara-2017-valentino

Colectia primavara-vara 2017 Valentino a cuprins rochii diafane de la roz pana la nuante rosii, avand printuri delicate sau broderii cu pasari sau vegetatie fantezista, s-a folosit brocartul, pantalonii au avut taieturi masculine, rochiile au fost insotite de pelerine. Parul modelelor aveau impletituri simple iar buzele erau roz, totul pentru a exprima chipuri proaspete si tineresti; au fost incaltate cu sandale din catifea si papuci din piele intoarsa de culoare roz prafuit cu tocuri micute si bretele in jurul gleznelor. Gentile de mana au fost in majoritate de mici dimensiuni si au dominat cele tip plic, fetele au purtat cercei si coliere mari, nuantele (pe langa roz si rosu) au fost calde : bej, galben in multe interpretari, piersica, fucsia, dar si negru.

Colectia Valentino primavara-vara 2017 a depasit asteparile, iar daca  Pierpaolo Piccioli va continua in acest mod, casa de moda va castiga cu certitudine nou segment de public in cautarea unor tinute de vis.

Comments are off this post!