Stii Care Sunt Principalele Tendinte ale Ochelarilor de Soare Vara 2014? Afla Aici!

Tendinte&Stil

Stii Care Sunt Principalele Tendinte ale Ochelarilor de Soare Vara 2014? Afla Aici!

19

Ochelarii de soare nu numai ca ne protejeaza ochii de razele solare pe timpul verii si de albul zapezii in timpul iernii, dar reprezinta unul dintre accesoriile cele mai cautate si care sunt luate in calcul cand vine vorba de tendinte vestimentare. Stilul personal, personalitatea si carisma fiecaruia sunt completate de acest accesoriu.
Indiferent de forma ochelarilor de soare si daca tindem sa fim aliniate tendintelor, trebuie luat in calcul si forma fetei si culoarea parului, pentru ca imaginea naostra sa fie ireprosabila.

Anul acesta ies in evidenta ochelarii de soare in forma de ochi de pisica taiati la colturile externe, in tonuri monocrome. Cu un aspect clasic si elegant, acesti ochelari de soare se inscriu in tendintele 2014.
Un alt “must have” 2014 sunt ochelarii de soare cu rama metalica neagra in forma de zabrele.
Pentru cei care au forma fetei patrata, ovala sau in forma de inima, ochelarii de soare perfecti vin anul acesta de la Miu Miu, cu rama colorata.
Ochelarii de soare cu ceva ornamente de bun gust pe cadru se inscriu in tendintele 2014. Acestia nu merg pentru oricine, dar daca esti o persona indrazneata, incearca-i!
Ochelarii cu rama rotunda sunt in trend mai tot timpul, dar anul acesta ies in evidenta prin ramele groase cu aspect clasic, o combinatie de culoare intre negru si aur.
Cadrele elegante, usoare si minimaliste care caracterizeaza ochelarii de soare “Techno color” by Gucci, reprezinta o serioasa optiune, daca dorim sa ne aliniem tendintelor 2014.

 

Articol preluat din cadrul Revistei Famost – Editia Iulie 2014 !

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *