Tendinte vestimentare toamna-iarna 2016-2017 femei Valentino

Video

Tendinte vestimentare toamna-iarna 2016-2017 femei Valentino

98

In colectia toamna-iarna 2016-2017 Valentino, directorii de creatie Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli au oferit un raspuns prezentului haos si incertitudinii timpurilor prezente, pasind departe de mediul virtual, cu scopul de a descoperi esenta contemporaneitatii, prin experiente care au nevoie sa fie traite cu adevarat in persoana.

tendinte-vestimentare-toamna-iarna-2016-2017

Pe fondul muzical al pieselor compuse de John Cage si Philip Glass interpretate la pian, spectacolul toamna-iarna 2016-2017 Valentino a adus in prim plan baletul, miscarile de dans specifice, dar mai ales, a fost un comentariu pentru a incetini putin ritmul si a trai momentul:


Tendinte vestimentare femei toamna-iarna 2016-2017 AICI!


“Intotdeauna vedem moda ca pe o cultura, nu doar livrarea hainelor. Vrem ca acest spectacol sa fie despre a trai momentele, de a simti fiecare moment unic. Chiar imi place moda. Aceasta meserie pe care o facem, este o buna oportunitate de a descrie timpurile pe care le traim”

a declarat Chiuri.

valentino-toamna-iarna-2016-2017

Au fost vazute rochii stratificate si fuste de balet peste pulovere si jambiere, costume din tul cu sclipici, o varietate mare de bijuterii si cristale brodate pe rochiile din tul nude, decolteuri inalte si transparente intr-un mod decent, siluetele au fost mult mai simple si fluide, croielile imaculate.

Colectia pentru Valentino toamna-iarna 2016-2017 a reusit sa ajute femeile sa cucereasca timpul in alt mod: odata cumparate, aceste haine sunt purtate si pretuite o viata intreaga.

Foto: www.valentino.com

Comments are off this post!