Un par de invidiat pentru un selfie perfect

Sfaturi

Un par de invidiat pentru un selfie perfect

31

De la atitudine pana la cel mai mic amanunt, totul conteaza intr-o fotografie! Modul cum este aranjat parul are un rol determinant, asa ca, urmati cele 7 sfaturi pentru un selfie perfect!

  1. Inainte de a face orice fel de fotografie, trebui sa fii sigura ca ai un par sanatos! Pentru asta, nu te sfii sa folosesti o masca de par hranitoare, cel putin o data pe saptamana! Majoritatea mastilor repara firele rupte, au protectie UV si pastreaza culorile.
  2. Verifica prognoza si adapteaza-ti parul in functie de acest lucru! Daca vremea este ploioasa sau bate vantul, nu are rost sa optezi pentru un aranjat elegant! Alege ceva potrivit cu vremea, dar tine cont in acelasi timp si de traseele din ziua respectiva: daca ai intalniri oficiale, alegerea parului mai ‘rebel’ poate nu este cea mai indicata!
  3. Cand parul este dezordonat sau incretit, incearca sa-l indrepti cu ajutorul sampoanelor si lotiunilor! Daca il usuci ‘uscat’ intotdeauna sa incepi de la partile cele mai dezordonate si incearca sa-l tii cat mai neted posibil!
  4. Cand vine vorba de fotografii, cu cat mai mare cu atat mai bine! Pregateste-ti parul umed si da-i volum de la radacina cu ajutorul unei spume usoare de par si a unei perii, preferabil din ceramica pentru a-l ridica. Cand parul este uscat, foloseste placa pentru a-i da textura. Nu te sfii sa adaugi extensii pentru un aspect mai plin, mai ales daca ai o noapte plina, in care vei face multe multe poze!
  5. Cele mai bune fotografii ies cand parul este foarte elegant. Indreapta-ti cu placa anumite sectiuni ale parului, apoi increteste-l intr-o maniera soft cu o crema speciala de finisare si aplica fixativ pentru a tine o perioada mai lunga.
  6. Adauga accesorii pentru par! O mesa frumoasa poate oferi un aspect glam instantaneu!
  7. Stii ca lumina este foarte importanta, asa ca fii sigura ca ai lumina buna inainte de a incepe sa te aranjezi. Pentru un efect extra, foloseste un ventilator sau roaga o prietena sa stea cu feonul indreptat spre tine, pentru a intampina eventualele surprize provocate de vantul de afara.

Comments are off this post!