Unconventional iunie 2018 Pitti Uomo

Media

Unconventional iunie 2018 Pitti Uomo

57

Subteranul de lux intalneste atleticul, o noua fata UNCONVENTIONAL – Pitti Uomo ultra contemporan si elegant.

UNCONVENTIONAL prezinta stiluri subterane de lux in Archivi prin coelctii exclusive cu personalitate, pentru o garderoba super contemporana de gen neutru; pe scena, diferitele variatii ale cercetarilor sale, tot mai cuprinzatoare si ganditoare. Protagonistul este o selectie internationala de colectii exclusive, concepute pentru o garderoba contemporana, neconventionala. Design locatie – Storage Associati.

In cadrul acestei editii UNCONVENTIONAL, va fi vazut un proiect special nascut pentru iubitorii colectiilor atletice; o colectie sofisticata a brandurilor interpretand noua dimensiune a vietii moderne prin intermediul unui concept rafinat al atleticului.

Dintre brandurile prezente …


Sadak

Mandrie in individualitate” este revendicarea brandului creat de designerul sarb Sasa Kovacevic; fiecare colectie este o invitatie pentru a dezvolta si exprima fiinta interioara intr-un mod personal. Inovativ si plin de referinte la diferite culturi, traditii, ani si grupuri etnice, Sadak face din flerul sau ecletic, propria semnatura distinctiva.

Artselab

Bocanci de lupta, catarame metalice, sireturi constrastante; un proces de fabricare special, cu piele destructurata si prespalata, face incaltamintea mai moale ca oricand. Pantofi sport din piele fina cu cusaturi contrastante; o combinatie inovatoare din piele nappa si panza, intr-un pantof usor dantelat cu o silueta grafica.

Ake Ake

Argint avand influente puternice din istoria Angliei si a Europei, credinte si ritualuri ale epocii medievale; sunt reflectate arta si designul argintului din trecut, infuzat cu imbinari moderne ale bijuteriilor selectate special.

Backlash

Avand pasiune pentru piele, designerul Isamu Katayama – nascut la Hiroshima in anii 1960 – si-a creat brandul in 1999. Stilul rock si de motor, se imbina cu maiestria si explorarea constanta a finisajelor din piele: jachete, incaltaminte, accesorii si pietre pretioase.

Del Carlo

Incaltamintea reinterpretata intr-o cheie contemporana cu detalii surprinzatoare. Colectia este produsa complet in fabricile legendare din Porcari, unde viziunea designerilor tineri prinde viata in mainile mesterilor foarte calificati.

Domrebel Montreal

Sugestiile tendintelor grunge si biker pentru operele grafice prezentate ca un instrument expresiv, toate filtrate printr-o perspectiva minimalista, dar si eco. Creativitatea devine contagioasa in articolele de imbracaminte pentru barbati – executate manual de mestesugari experti in atelierul din Montreal.

Francesco Rasola

Francesco Rasola – designer autodidact, scoate la iveala orice sursa posibila de inspiratie din viata de zi cu zi. Muzica, designul, arta, devin una cu creatiile sale; colectiile sale provoaca cliseele: imbracamintea de strada imbinata cu stilul italian, intr-un joc de materie si forma, transformand orice banalitate in purtabil.

Gaukk

Luxul autentic necesita timp pentru a se forma si este generat de experiente personale” – aceasta este mantra designerilor Gaukk, ambii fascinati de cele mai noi tehnologii si loiali in acelasi timp, virtuozitatii artizanale a mestesugurilor din piele. Pielea premium revigoreaza viata intr-o gama de jachete si pantofi sport cu detalii sofisticate.

GEN-Y

O dispozitie care inspira notele vibrante urbane, expirandu-le pentru a crea un design tech minimalist. Genti unisex, rucsaci si acecsorii care evolueaza cu consumatorul si il insotesc oriunde, de la sesiuni yoga la excursii in oras sau oriunde. Cu un design inspirat de geometriile urbane, colectia este realizata din materiale elegante care respecta mediul.

Huge Underground Business

Doi designeri italieni creativi, inradacinati cu stilul anilor 1970; alura culturii hip hop este un punct de referinta puternic pentru colectiile in care formele supradimensionate sunt imbunatatite prin detalii si expresii ironice. Colectia primavara vara 2019 prezinta nuante pastelate delicate.

Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!