5 produse de make-up esentiale in sezonul rece

Frumusete

5 produse de make-up esentiale in sezonul rece

34

Chiar si in lunile reci poti avea un ten frumos si stralucitor! Iarna, pielea tinde sa se usuce, de aceea are nevoie de mai multa atentie comparativ cu anotimpurile calduroase. Daca vrei ca tenul tau sa arate perfect in timpul iernii, urmatoarele produse de make-up nu trebuie sa-ti lipseasca din ritualul zilnic de infrumusetare:

  1. Perle autobronzante/gel autobronzant pentru fata. Doar pentru ca este iarna, aceasta nu inseamna ca nu poti apela la un mic truc ca pielea sa para bronzata.
  2. Anticearcan/iluminator. Daca cearcanele sau pungile de sub ochi incep sa-si faca de cap, un iluminator/anticearcan va salva situatia.
  3. Fardul de obraz (blush). Fardul de obraz este foarte important in sezonul rece pentru a obtine un machiaj ca la carte. Acesta coloreaza pometii si confera un aer sanatos, atunci cand este aplicat corect.
  4. Balsamul de buze. Hidratarea buzelor nu trebuie sa lipseasca in niciun sezon, cu atat mai mult in cel rece. Poti alege un balsam de buze colorat, daca vrei sa adaugi o culoare discreta buzelor, sau poti alege unul incolor, peste care poti aplica un ruj.
  5. Rujul de culoare inchisa. Pentru petrecerile din timpul iernii, rujul intr-o culoare inchisa este un must-have. Aplica orice ruj de culoare inchisa si vei obtine cel mai bun look pentru serile de iarna.

Comments are off this post!