Coada de cal sau cum sa-ti aranjezi parul rapid si eficient

Coada de cal reprezinta una din cele mai indicate si preferate modalitati de aranjare a parului, indiferent de sezon, de variatia temperaturii sau de locatia in care mergi sau te afli.

Coada de cal reprezinta una din cele mai indicate si preferate modalitati de aranjare a parului, indiferent de sezon, de variatia temperaturii sau de locatia in care mergi sau te afli. Citeste in continuare cateva sugestii elementare, inainte de a adopta acest mod de a adopta acest mod de aranjare a parului!

Forma fetei

Inainte de a incepe sa iti aranjezi coada de cal, trebuie sa stii ca a-ti cunoaste forma fetei reprezinta unul dintre cei mai importanti factori pentru a-ti contura stilul. Aspectul neted pe care ti-l ofera aceasta modalitate de aranjare a parului – poate subtia un chip rotund, un breton indiferent cum este realizat – poate distrage atentia de la o frunte lata, evitarea „greutatii” in cazul unui chip alungit – te va ajuta sa aduci echilibru.

Cel mai bine pentru tine este sa cauti (pe internet) diverse modalitati de aranjare a parului de cal, sa compari cu forma fetei tale si sa iti dai seama ce anume ti se potriveste.

Tipul de coada de cal

Preferi un aspect neted si intins? Mai lejer si o coada de cal joasa? Pe langa diferitele modalitati de aranjare si stilurile diverse disponibile acum, acest mod de aranjare a parului este si in tendinte, astfel ca inainte de a te apuca sa te aranjezi, tu trebuie deja sa iti cunosti stilul. Asa ca, din momentul in care te-ai hotarat ce stil adopti, trebuie sa ai la indemana produsele de styling adecvate, dar si o anumita indemanare, pentru a reusi sa ii dai viata propriei viziuni.

Cat de lung?

In functie de stilul dorit si lungimea naturala a parului, te poti hotari asupra modului de aranjat parul, dar si daca adaugi extensii sau nu, pentru o lungime mai mare si mai mult volum. Daca apelezi si la ajutorul extensiilor, asigura-te ca acestea se apropie de nuanta si textura parului natural, iar modalitatile de prindere nu te incurca in niciun fel in modul in care iti vei aranja parul.

Fixeaza-ti coada de cal!

Daca folosesti extensii de par pentru aceasta modalitate de aranjare a parului, este extrem de important sa te asiguri ca acestea stau bine fixate si nu iti ofera disconfort … nu vrei sa te afli in situatia in care se desprind, mai ales daca te afli intr-un loc public. Incearca sa fixezi extensiile bine, mare atentie ca ceea ce folosesti sa nu irite in vreun fel scalpul! In cazul agrafelor de par, ataseaza o panglica pe scalp pentru limitarea iritatiei! Foloseste apoi produse de par care sa ii ofere parului stabilitatea de care are nevoie!

Impodobiri

Dupa ce ai terminat cu brio aranjarea parului, iesi putin din cotidian si fii originala cu ajutorul unor mici artificii, fie ca adaugi ceva accesorii adecvate stilului tau personal, impletituri, bucle sau orice altceva iti place si te completeaza! Nu trebuie sa iti fie teama sa experimentezi!