Colectia Genti de Mana Toamna-Iarna 2015 Christian Louboutin

Femeia activa si plina de farmec, trebuie sa fie accesorizata in acest sezon, cu o geanta de mana Christian Louboutin, sezonul toamna 2015-2016, aducandu-ne doua noi stiluri genti de mana.

Prima geanta de mana care se remarca din colectia toamna-iarna 2015 Christian Louboutin, se numeste Lucky L si este considerata un must have al acestui sezon, putand fi purtata pe umar, in cruce sau ca rucsac. Exista 4 variante ale gentii Lucky L si sunt caracterizate de diverse stratificari, mozaicuri, arhitecturi remarcabile din franjuri; aceasta versatila geanta de mana Louboutin, poate fi gasita si in doua variante boho.

A doua geanta Louboutin, se numeste Sweet Charity si este conceputa pentru seara, avand cristale Swarovski; sora mai mica a acestei genti, are un aspect acut disco cu pete metalice multicolore.

Intre timp, atemporala geanta Passage Shopping capata un aspect geometric stralucitor intr-o combinatie de metalic si mozaic, iar Loubiposho favorita a doamnelor Louboutin – capata un look nou prin intermediul unui degradeu metalic bronz.

sursa foto: christianlouboutin.com