Creste-ti increderea in pat!

Stil de viata

Creste-ti increderea in pat!

241

[dropcap custom_class=”bl”] Gandind pozitiv si fiind multumit(a) de corpul tau si asta chiar daca nu se incadreaza in tiparul ideal actual, te va ajuta sa aduci mai multa incredere in intimitatea cu partenerul si veti avea parte de mai multa pasiune si distractie. [/dropcap]

In filme si la televizor, partidele de sex sunt mereu pline de pasiune, farmec, erotism si ce este cel mai important, nu este doar pentru partenerii perfecti fizic. Stim ca nu este asa in viata reala, iar aceasta cunoastere nu opreste pe nimeni dintre noi sa aiba parte de momente frumoase din cauza nesigurantei atractivitatii din dormitor. Exista intr-adevar, foarte multe persoane care se lupta de mult timp cu propria imagine fizica, perceptie care ii impiedica sa se simta atractivi, sexi; alte persoane sunt ingrijorate de faptul ca vor deveni neatractivi pentru parteneri, daca simt ca au luat in greutate sau luand in calcul ca trecerea anilor nu iarta pe nimeni.

Diferitele frustrari, cu jena fata de propriul corp, pot provoca disconfort sexual si implicit, nemultumirea fata de viata sexuala. Intr-un studiu din 2012, mai mult de 600 de barbati si femei au fost intrebati cat de fericiti sunt de modul cum arata in timpul sexului, cum cred ei ca sunt vazuti de partener. Cercetatorii au descoperit ca oamenii care au fost in general nemultumiti de corpurile lor, sunt predispusi mai mult sa fie distrasi in timpul sexului. Un studiu publicat recent, a aratat ca femeile care sunt multumite de corpurile lor, de modul cum arata, tind sa se simta mai satisfacute cu viata lor sexuala, indiferent de varsta.
Oamenii nu trebuie sa-si mai faca griji atat de mari ca au luat putin in greutate sau de faptul ca au celulita, o proprie acceptare a corpului, ajutandu-i pe parteneri sa se inteleaga, sa se accepte unul pe altul; daca nu te simti atractiv, inevitabil, eviti sexul. Si invocand lucruri ca durerea de cap, stresul sau oboseala, iti faci partenerul confuz, complicand problema.
In momentul in care esti deschis, vorbesti despre ceea ce simti, te accepti asa cum esti, cu siguranta vei vedea totul cu alti ochi, multe lucruri imbunatindu-se de la sine. Pe langa asta, poti incerca cateva sugestii pentru a-ti stimula stima de sine si a-ti recastiga increderea …

Trebuie sa stii ce te incita/excita si aici pot intra mirosul partenerului, o simpla imbratisare. In momentul in care ai identificat ce anume declanseaza excitatia, poti practica cum sa faci ca acele lucruri sa intre mai usor atunci cand este nevoie, eliminand gandurile negative care iti strica imaginea despre corpul tau.
Conectati-va unul cu celalalt! Stimularea intimitatii emotionale, fie ca este vorba de impartasirea fanteziilor, cititul literaturii erotice, atingerile sau imbratisarile, te pot ajuta sa treci peste complexele legate de corpul tau.
Incearca sa schimbi pozitia si asta nu inseamna ca trebuie sa faci diverse acrobatii: daca nu te simti ok cu corpul tau, cauta pozitii in care sa nu stai cu partenerul fata in fata!
Intra usor in atmosfera! Stimularea vizuala este foarte importanta si poate aduce un mare plus excitarii; daca partenerul vrea lumina aprinsa si pentru tine nu este ok, se poate face un compromis, lumina lumanarilor fiind un prim pas. Daca nu te simti confortabil cu corpul, ia in calcul o lenjerie sexi, care in momentul in care este data jos treptat, te va face sa te simti mult mai confortabil.
Vezi partea pozitiva! Stai in fata unei oglinzi si spune ce doresti despre corpul tau … ideal ar fi sa fie ceva pozitiv care sa se apropie de adevar. Fa acest lucru zilnic si de fiecare data, poarta un articol de imbracaminte in minus, pana cand nu vei mai avea nimic pe tine. Acest exercitiu ajuta sa inlocuiesti sentimentele negative cu cele pozitive, iti construieste si solidifica increderea.

Comments are off this post!