Daca Peste Alte Accesorii Putem Trece, Peste Cercei NU!

Accesorii

Daca Peste Alte Accesorii Putem Trece, Peste Cercei NU!

18

Carei femei nu-i plac cerceii? Micuti si discreti sau, dimpotriva, supradimensionati, alungiti sau sub forma de veriga, acestia dau un plus de feminitate si eleganta. Asta, bineinteles, daca stim sa-i asortam tinutei, tinand cont si de forma fetei.
E important sa nu atarnam la ureche orice si oricand, nu de alta, dar riscam sa aratam ca niste pomi de Craciun sau sa evidentiem niste defecte pe care, de fapt, le-am vrea cat mai ascunse.

Pentru a nu pica in pacat, iata cateva sugestii:

–    Pentru o fata rotunda sunt foarte potriviti cerceii cu forma alungita. De evitat ar fi cei mici sau rotunzi.
–    Trasaturile unui chip patrat pot fi “indulcite” cu niste cercei ovali sau rotunzi, indiferent de marimea lor. Sub nicio forma nu puneti cercei subtiri!
–    Pentru o fata ovala, potriviti sunt cerceii triunghiulari, cei mici si lipiti de lobul urechii, dar se poate opta si pentru alte tipuri, caci aceasta conformatie faciala este cea mai convenabila.
–    Femeile care au barbia ascutita trebuie sa se orienteze catre cerceii-candelabru.
–    Unui chip alungit i se potrivesc foarte bine cerceii masivi, verigile, dar trebuie evitati cerceii lungi care nu ar face decat sa scoata si mai mult in evidenta caracteristicile fetei.
De asemenea, daca cerceii sunt masivi, cu o lucratura mai elaborata, mai opulenta, e de preferat sa renuntam la colier, pentru a evita situatiile in care suntem prea incarcate.
Mai mult decat atat, trebuie sa tinem seama cand ne “accesorizam” cu cerceii, sa fie adecvati tinutei. Ar fi de evitat situatiile in care daca suntem echipate sportiv sa avem cercei mai mari, sau cercei mari si rotunzi atunci cand avem o rochie eleganta de seara. Hand made-urile sunt de evitat iarasi in cadrul unei tinute elegante.
Combinatiile intre cercei si haine pot fi multiple, importante sunt bunul gust si contextul potrivit purtarii lor.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *