Cum scapam de liniile din coltul ochiului

Riduri, linii fine, toate ne dau batai de cap, indiferent unde au aparut … pentru cele aparute in colturile externe ale ochiului, avem opinii din partea a trei specialisti: dermatologist, dezvoltator de produse, make-up artist.

dermatoligistul

In mod normal, femeile incep sa vada primele semne undeva la mijlocul varstei de 30 de ani sau chiar si pe la 20 de ani. Din fericire, zona sensibila din jurul ochilor raspunde foarte repede tratamentelor anti aging. Produsele pe baza de retinol sunt cele mai recomandate, ele stimuland productia de colagen si reducerea liniilor fine, cu valori cuprinse intre 50 si 75 de procente in 6-8 saptamani

Cu toate acestea, nimic nu inlocuieste protectia zilnica cu ajutorul unei creme cu SPF 30 sau a ochelarilor de soare.

producatorul

Pentru a trata liniile fine si a apara tenul de viitoarele probleme, cele mai bune sunt cele cu retinol si peptide, dovedite pentru faptul ca stimuleaza colagenul. Folositi serum care contin una din cele doua, si retineti ca cea mai buna formula este cea din jurul ochilor, comparativ cu o crema pentru intreaga fata, iar daca retinolul iti irita tenul, mergi pe peptide.
Indicate pentru un efect mai rapid sunt produsele cu argilerina; cand masati zona respectiva, aceasta se comporta ca botoxul, relaxand cutele imediat.

make-up artistul

Aceste linii nu sunt foarte evidente pe o piele hidratata, asa ca incepe sa te dai cu crema. Trebuie sa ai grija sa nu fie uleioasa, deoarece, machiajul va disparea. Foloseste un liner care contine silicon sau silice, care vor umple liniile si va face pielea sa arate multe mai fina! Apoi, aplica anticearcan sub ochi, deoarece cand zona este mai luminoasa, cutele nu sunt atat de vizibile.
Foloseste un highlighter lichid pe cute, reflectarea luminii facand liniile sa arate mult mai fin. Pentru a distrage atentia, concentreaza machiajul pentru a face ochii mai mari.

Stii cum sa te machiezi in functie de cum ai aranjat parul?