Evita Imbatranirea Prematura A Mainilor!

Frumusete

Evita Imbatranirea Prematura A Mainilor!

14

Este foarte important sa ai grija de mainile tale, la fel ca si tenul sau alte parti ale corpului, iar acest lucru este bine sa fie inceput cat mai devreme posibil. Trecerea anilor isi lasa amprenta si asupra mainilor, pielea acestora pierzandu-si elasticitatea si volumul treptat. Trebuiesc folosite creme la fel ca si cele pentru fata, chiar si de noapte, precum si creme antiaging cu antioxidanti.

1. Multe persoane nu cunosc faptul ca razele solare reprezinta cauza aparitiei petelor inchise la culoare de pe piele, si nicidecum varsta. In acest caz, este indicata folosirea zilnica a unei creme pentru maini cu factor de protectie solara 50.
2. Pentru o culoare frumoasa si uniforma a mainilor, make-up artistii aplica modelelor fond  de ten pe dosul palmelor si in continuarea lor. In viata de zi cu zi, folosirea unui bronz deschis si gradual pe aceleasi zone, ofera un aspect de invidiat mainilor.
3. Anumite proeminente ale unghiilor apar din cauza dereglarilor hormonale. Nu folositi pila in mod direct pentru a le “indrepta”, pentru ca exista pericolul sa crape daca sunt subtiri. Unghiile sunt poroase,
asa ca este indicat sa incercati mai intai sa le inmuitati in apa calduta cu uleiuri naturale.
4. Aveti grija la forma unghiilor: lungimea lor exterioara nu trebuie sa depaseasca latimea! Incercati sa aveti curburile la marginea externa a unghiilor, iar forma lor sa fie aceeasi cu forma cuticulelor.
5. Daca vreti sa atrageti atentia de la textura pielii – care poate nu va avantajeaza, folositi culori indraznete la unghii, cum ar fi magenta, purpuriu sau nuante de pruna.

Your email address will not be published. Required fields are marked *