Fiecare palarie este o poveste

Accesorii

Fiecare palarie este o poveste

Povestea primei palarii s-a nascut din dorinta de a fi unica, eleganta, extravaganta ...
286

Fiecare palarie este o poveste si fiecare poveste poate fi despre o palarie. Intotdeauna am fost o mare iubitoare de palarii, fiind anumite perioade in care am purtat indelung sau au existat perioade in care am uitat de ele.

Povestea primei palarii s-a nascut din dorinta de a fi unica, eleganta, extravaganta si am realizat pe comanda, alaturi de maini de aur ale timpului! Am purtat palaria alba, cu boruri largi si realizata manual in sedinte foto, evenimente, concedii. Mai tarziu, palaria a fost purtata de fiica mea in numeroase randuri. Astazi, insasi palaria mea este o poveste! O poveste pe raft, ramasa in suflet! Ca de altfel, multe alte modele purtate de-a lungul timpului …

Primele modele le-am confectionat alaturi de maestrele casei de moda Venus, de la care am invatat tehnica si arta realizarii lor. Mai tarziu, am combinat tehnica de realizare a palariilor cu cea a realizarii caschetelor de brazil, scena sau teatru.
Cum mestesugul se pierde, iar meseria asta ca si multe altele, am cautat indelung persoane tinere cu care sa colaborez, in scopul realizarii multor piese minunate, dar fara succes!

Pana acum!

Am descoperit -o pe Luminita, pasionata de frumos si eleganta, care realizeaza exact ceea ce imi doream de la o colaborare! Doamnele mele dragi din generatia veche, nu stiu cat de mult vor mai putea, dar sunt minunate si au maini de aur! De acest lucru, va asigur!
Minunate modele, personalizate unic, culori diverse si realizate cu maiestrie, elegante, cochete, somptuoase, delicate, palariile vin sa aduca un sarm deosebit si mare clasa tinutelor. Vei fi intotdeauna eleganta cu palariile si coronitele care fac din fiecare femeie sa fie diferita!

Ma bucur sa vad ca se poate ca arta acestui frumos mestesug, sa fie dusa mai departe de noi generatii!

Text: Beatrice Lianda Dinu

Comments are off this post!