HumanCoffee Opening – 15 noiembrie

HumanCoffee este o cafenea de specialitate deschisa de Stefan Rebeja, dansator si tanar antreprenor, care doreste sa uneasca toti oamenii creativi si speciali.

HumanCoffee este o cafenea de specialitate deschisa de Stefan Rebeja, dansator si tanar antreprenor, care doreste sa uneasca toti oamenii creativi si speciali in acelasi loc pentru a savura cafea si a petrece un timp minunat impreuna. Alaturi de RMSC, SOCATA, Gramma, TETO, PopCola, Garajul Francez, JAISSE, va invitam la deschiderea localului @humancoffee.ro (Elena Cuza 8) duminica, 15 noiembrie.

Cafea delicioasa din partea casei, arome exceptionale si muzica buna – toate acestea vor fi imbinate la terasa @humancoffee.ro. Vom fi deschisi in intervalul 12:00 si 18:00 pentru ca fiecare dintre voi sa reuseasca sa ne viziteze. De asemenea, invitatul special este un Caricaturist care timp de un minut va desena caricatura dumneavoastra pe paharul cu cafea.

Evenimentul HumanCoffee Opening va respecta normele sanitare si regulile de distantare sociala. Accesul se va face exclusiv cu masti de protectie, care vor fi purtate pe toata durata evenimentului. Nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, stranut, rinoree, febra, stare generala modificata) .

🗓️️ 15 noiembrie
⌚ 12:00-18:00
📍 Elena Cuza 8 @humancoffee.ro