Jon Kortajarena

Supermodele

Jon Kortajarena

219

Caracteristici fizice Jon Kortajarena: Inaltime : 188 Piept : 98 Talie : 79 Culoare par : castaniu Culoare ochi : verzi Marime picior : 40

Jon (Redruello) Kortajarena este un model si actor masculin de origine spaniola, nascut pe data de 19 mai 1985 in Bilbao; mama sa este hair styilist si de multe ori, ii aranjeaza parul. A fost descoperit in timpul unei vacante la Barcelona, cand a insotit un prieten la un fashion show. A fost remarcat de un booker, care i-a oferit o sansa, astfel ca prima prezentare a fost pentru Robert Venino.
A lasat orasul natal pentru Paris, iar in 2004, Jon Kortajarena a devenit imaginea Just Cavalli pentru campania de primavara, lucru care a dus la o explozie a carierei. In toamna, si-a facut debutul international in cadrul Saptamanei Modei de la Paris si Milano, cand a prezentat pentru John Galliano si Emporio Armani; a mai prezentat apoi pentru nume mari, ca Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Carolina Herrera, Chanel.

“Sunt un romantic iremediabil. Cred in acea mare dragoste, care iti poate schimba viata in 5 zile. Poate gandesc asa din cauza ca sunt tanar, dar sper sa gandesc la fel pana la sfarsitul zilelor mele”

In 2007, Kortajarena semneaza cu Guess, reinnoind contractul un an mai tarziu; a aparut pe coperta L’Officiel Hommes, care i-a dedicat 200 de pagini, pe coperta revistei regasindu-se titlul: “200 de pagini de moda cu Jon Kortajarena”. A fost primul model care a fost onorat in acest mod, urmandu-I ulterior, Arthur Sales si Andres Velencoso.

modelul-Jon-Kortajarena

In 2009, Jon Kortajarena s-a situat pe locul 8 in top 10 al celor mai de succes modele masculine, top realizat de Forbes; tot in acelasi an, GQ Germania l-a numit Modelul Anului, iar Marie Claire Spania i-a acordat titlul Best Spanish Model .
Au urmat in 2010 campanii pentru H&M, True Trussardi, Esprit, in 2011 a aparut in campania LacosteUnconventional Chic”; a fost imaginea David Yurman de trei ori consecutiv, a aparut in clipul video pentru Roberto Cavalli in campania primavara-vara 2012, datorita faptului ca este “un icon a farmecului si masculinitatii”.

„Cred ca sunt o persoana toleranta, care respecta oamenii asa cum sunt. Dar, recunosc, sunt incapatanat si nerabdator. Am multe defecte si virtuti, la fel ca toti ceilalti”

Jon Kortajarena vorbeste engleza si spaniola, iar daca nu ar fi fost model, si-ar fi dorit sa fie actor full time. Este atras de fotografie si design interior, ii place sa citeasca carti de Hermann Hesse, sa vada filme, sa faca plaja, sa mearga la munte

Modelul spaniol are contracte semnate cu New York IMG, Paris Success Models, Milan Why Not Model Management, London Select Model Management, Barcelona View Management, Brussels IMM Bruxelles, Copenhagen Scoop Models.

Comments are off this post!