La Bairam-un eveniment de exceptie

Media

La Bairam-un eveniment de exceptie

2 zile exceptionale, in care peste 8000 de persoane si-au bifat prezenta.
200

Marti si miercuri, la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul evenimentului “La Bairam”, au urcat pe scena cele mai in voga trupe ale anilor ’90-2000. Povestea “La Bairam” este un proiect despre trupele si artistii din anii ’90-2000, despre reuniunea lor si despre petrecerile noastre de neuitat din “sufrageria” de atunci. Trupele ANDRE, 3 SUD EST, L.A., BODY&SOUL, SWEET KISS, TRUPA VARZA, AKCENT, N&D, PEPE, SIMONA NAE, CLASS, AXXA au fost artistii care s-au reunit si au urcat pe scena de la Arenele Romane cantand melodiile care i-au consacrat.

Cu siguranta va amintiti de “Lasa-ma papa la mare” – Andre, “Coji de portocale” – Simona Nae, “Numai iubirea” – Pepe, “Imi plac ochii tai” – 3 Sud Est, “Ochii tai” – L.A., “Super femei” – Body&Soul, “Alin” – Sweet Kiss, “Tanga Balanga” – Trupa Varza, “Dragoste de inchiriat” – Akcent, “Vino la mine” – N&D, “Luna mi-a zambit” – Class, “Marea te cheama la ea” – Axxa. Andreea Balan si Andreea Antonescu au dorit sa le faca o surpriza fanilor si au lansat o noua melodie, in formula Andre, “Reset la inima“.

Au fost 2 zile exceptionale, in care peste 8000 de persoane si-au bifat prezenta La Bairam si s-au distrat pe cinste, ascultand hiturile anilor 90’-2000. De la copii la adulti, de la persoane publice la artisti, cu totii au venit sa se distreze si sa isi aminteasca de vremurile de atunci.

Comments are off this post!