Metalicul si obsesia pentru el

Metalicul iti poate aduce acel LOOK cu doar putina (sau mai multa!) stralucire, multe case mari de moda promovand acest beauty LOOK.

Metalicul iti poate aduce acel LOOK cu doar putina (sau mai multa!) stralucire, multe case mari de moda promovand acest aspect in prezentarile pentru primavara vara 2020. Chipuri dramatice, perfecte, ochi stralucitori, ten fara cusur, iar daca vrei sa fii in tendinte, adauga-ti niste pistrui, aranjeaza-ti genele sa para cat mai stufoase si da-le buzelor un aspect glossy!

Cum poti obtine acest LOOK?

Pregateste-ti chipul cu un ser hranitor si un hidratant pentru o piele moale si catifelata, iar baza de machiaj trebuie sa fie una care sa iti ofere un aspect proaspat!
Foloseste o perie pufoasa pentru a oferi contur nasului, obrajilor si liniei maxilarului, iar pe pometi, adauga putina culoare calda! Daca vrei sa amplifici aspectul dramatic, aplica un highlighter lichid pe pometi, arcade, arcul lui Cupidon si pe podul nasului in parte inferioara.

Aplica bronzer pentru stralucire!

Aplica un primer de ochi colorat pe pleoape, gri metalizat de nuanta mai inchisa si poti veni ulterior cu un gri deschis. Pe linia superioara a genelor mergi cu un eyeliner negru, doar ca trebuie aplicat perfect! Aplica mult mult rimel pe gene si accentueaza-ti culoarea naturala a sprancenelor, periindu-le in acelasi timp in sus! Nu neglija golurile din sprancene si umple-le cu ajutorul unui creion de sprancene!
O nuanta de piersica pentru buze cu accent deosebit pe contur, precum si aplicarea unui strat glossy pe gura, iti completeaza minunatul LOOK, tu si metalicul – devenind cei mai buni prieteni!