Migdala ruseasca-manichiura perfecta pentru orice eveniment

Migdala ruseasca este o forma pe care am indragit-o din prima zi cand am vazut-o, m-am ambitionat si am invatat-o de la cei mai buni.
Famost

Migdala ruseasca este o forma pe care am indragit-o din prima zi cand am vazut-o, m-am ambitionat si am invatat-o de la cei mai buni. Multumesc Tanyei Povenscaia (mentorului meu), pentru ca, datorita ei sunt astazi unde sunt si fac ceea ce fac! Iar de putin timp si-a lansat propriu brand numit TpNails, un brand ce te unge pe suflet, au produse foarte bune, atat calitativ cat si ca pret. Unele produse le-am folosit si eu la aceasta lucrare si anume: Poly Gel-Natural Pink l-am folosit pentru a realiza negativul french-ului, iar cu Poly Gel-Perfect Clear am realizat extensia formei cat si umplerea french-ului. Binenteles ca aceste produse ii ofera o rezistenta foarte buna si de durata formei mele extreme, (facand o paranteza, poly gel-ul este o combinatie intre gel si acril, un produs bun si nou pe piata noastra), dar sa nu uitam de acest luciu radiant de pe unghiile mele, multumita lui Shiny Top – un finish destul de elastic ce te ajuta sa realizezi blicul perfect!

In french am folosit sclipici fin, sclipici cu granule mari, foite aurii si tot felul de accesorii pentru a-i creea un aspect mai vibrant cu diferite reflexii.

Pentru ca am dorit sa ies din tipar si mi-am dorit sa va surprind, am realizat un model 4D din gel plastilina si anume flori (trandafiri) si frunze, iar pe langa acest design, am mai asezat cateva pietricele, ce ii da un plus manichiurii mele si scoate in evidenta florile 4D.

Manichiura realizata de mine si anume aceasta forma frumoasa – MIGDALA RUSEASCA se poate realiza si pe o lungime mai mica ce se poate purta zilnic pentru iubitoarele de elegant si frumos. Este o forma ce iti scoate in evidenta trasaturile mainii si ale degetelor!

Orice petrecere este un motiv potrivit pentru schimbari de LOOK sau pentru a incerca lucruri noi in materie de manichiura. Asa cum probabil te gandesti deja, manichiura pentru evenimente deosebite, manichiura trebuie sa fie una stralucitoare, in culori pe care nu le-ai testat inca. Auriul si argintiul sunt doar cateva din propunerile de culori pentru unghii perfecte, insa, ceea ce face diferenta nu este neaparat culoarea, ci felul in care unghiile tale sunt accesorizate. Asa cum eu am facut, am dat doar cateva reflexii de auriu si restul culorii a fost aleasa pe sufletul meu iar sclipiciul este elementul de rezistenta pentru unghii in tendinte. Asadar, daca iti doresti o manichiura cu care sa surprinzi, nu ezita sa folosesti mult sclipici, migdala ruseasca fiind cea mai buna ocazie in acest sens!

Concept&Unghii&Text : Monica Dragan | Makeup : Diana Pavel