Newspaper makeup by Diana Pavel

Newspaper makeup by Diana Pavel - un concept curat, minimalist, de constientizare, care se adreseaza celor ce iubesc natura, simplitatea si onestitatea.
Famost

Newspaper makeup by Diana Pavel – un concept curat, minimalist, de constientizare, care se adreseaza celor ce iubesc natura, simplitatea si onestitatea.

Traim o perioada in care constientizarea si responsabilitatea fata de mediul inconjurator sunt in centrul atentiei, consumerismul, poluarea, un stil de viata curat, fiind printre preocuparile esentiale ale fiecaruia dintre noi. Lasand la o parte organizatiile care au acest obiect de activitate, trebuie sa intelegem ca este absolut necesar sa constientizam ca avem nevoie de un stil de viata sanatos si ca acest lucru se realizeaza prin responsabilitate: fata de noi insine, fata de cei din jurul nostru, fata de mediul inconjurator.

Daca branduri mari investesc sume considerabile in cercetare pentru a ne oferi produse cat mai curate si cat mai prietenoase cu mediul inconjurator, cu siguranta si noi putem face efortul minim de a le achizitiona si a le folosi. Pana la urma, investim in primul rand in sanatatea noastra, a celor din jur, in viitorul copiilor nostri si a planetei pe care locuim.

Prin Newspaper makeup am incercat sa ma aliniez acestor tendinte, un prim pas pentru constientizare; un lucru simplu si usor de realizat, in care mi-am folosit imaginatia pentru a contura aceste idei. Newspaper makeup este un machiaj simplu, minimalist, dar de efect, la care am folosit ruj nude + gloss nude, eyeliner tip carioca KVD Vegan beauty. Introducerea ziarelor in concept aduce in prim plan taierea excesiva a padurilor a carui efect il simtim zilnic pe pielea noastra, dar si asupra avalansei de stiri false care ne bombardeaza, care circula printre noi si ne intoxica. Si cum moda si industria beauty merg in paralel, am dat nastere unor idei frumoase, actuale, flexibile si deschise multor interpretari.

Prin Newspaper makeup am incercat sa ma aliniez acestor tendinte, un prim pas pentru constientizare.

Makeup, concept, text : Diana Pavel | Hairstyle : Joe Hairstylist | Model : Crina L.